
Opskrift på kyllingekødboller
De saftigste teriyaki kyllingekødboller med sesam?
Så lækre, saftige og fyldt med smag.
Teriyaki er en af mine yndlings “dressing”/marinader, fordi den bliver sticky ved opvarmning og giver et sødt element i det ellers salte køkken.
Kyllinge kødbollerne er super nemme at lave, og alt du skal bruge er:

Kyllingekødboller
Ingredienser
- 500 gram Hakket Kylling
- 1 stk. Løg i små tern
- 1 fed Hvidløg kværnet
- 3 spsk. Sojasauce
- Teriyaki sauce med sesam. 1/2 flaske
- Sesamfrø 1 spsk i farsen, og lidt ekstra til at drysse ovenpå til sidst
- Chili
- Salt og Peber
- 1 stk. Æg
- 2 spsk. Mel
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen - men hæld kun 4 spsk teriyaki sauce i farsen.
- Resten skal bruges under stegning.
- Form farsen til små kyllingeboller og steg på panden på begge sider.
- Når kødbollerne er stegt næsten færdigt hældes resten af teriyaki sauces på panden, der bliver varmet op og kogt ind til en tyk sauce.
- Vend kødbollerne, så begge sider bliver pakket ind i den fedtede, sticky sauce.
- Drys lidt sesam over inden servering.