Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Servings:
4
personer
Kyllingekødboller
De saftigste teriyaki kyllingekødboller med sesam. Så lækre, saftige og fyldt med smag. Teriyaki er en af mine yndlings “dressing”/marinader, fordi den bliver sticky ved opvarmning og giver et sødt element i det ellers salte køkken.
Author:
Yasmincooksandbakes
Ret:
Hovedret
Køkken:
Asiatisk
Keyword:
Aftensmad, Hakket Kylling, Kylling, mellemøsten
Forb. tid:
5
minutter
minutter
Tilb. tid:
20
minutter
minutter
[the_ad id="142757"]
Madlavningstilstand
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
500
gram
Hakket Kylling
1
stk.
Løg
i små tern
1
fed
Hvidløg
kværnet
3
spsk.
Sojasauce
Teriyaki sauce
med sesam. 1/2 flaske
Sesamfrø
1 spsk i farsen, og lidt ekstra til at drysse ovenpå til sidst
Chili
Salt og Peber
1
stk.
Æg
2
spsk.
Mel
[the_ad id="127284"]
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne sammen - men hæld kun 4 spsk teriyaki sauce i farsen.
Resten skal bruges under stegning.
Form farsen til små kyllingeboller og steg på panden på begge sider.
Når kødbollerne er stegt næsten færdigt hældes resten af teriyaki sauces på panden, der bliver varmet op og kogt ind til en tyk sauce.
Vend kødbollerne, så begge sider bliver pakket ind i den fedtede, sticky sauce.
Drys lidt sesam over inden servering.
Madlavningstilstand
Din skærm forbliver tændt