Go Back
+ servings
Servings: 4 personer

Kyllingekødboller

De saftigste teriyaki kyllingekødboller med sesam. Så lækre, saftige og fyldt med smag. Teriyaki er en af mine yndlings “dressing”/marinader, fordi den bliver sticky ved opvarmning og giver et sødt element i det ellers salte køkken.
Author: Yasmincooksandbakes
Ret: Hovedret
Køkken: Asiatisk
Keyword: Aftensmad, Hakket Kylling, Kylling, mellemøsten
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 500 gram Hakket Kylling
  • 1 stk. Løg i små tern
  • 1 fed Hvidløg kværnet
  • 3 spsk. Sojasauce
  • Teriyaki sauce med sesam. 1/2 flaske
  • Sesamfrø 1 spsk i farsen, og lidt ekstra til at drysse ovenpå til sidst
  • Chili
  • Salt og Peber
  • 1 stk. Æg
  • 2 spsk. Mel
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne sammen - men hæld kun 4 spsk teriyaki sauce i farsen.
  • Resten skal bruges under stegning.
  • Form farsen til små kyllingeboller og steg på panden på begge sider.
  • Når kødbollerne er stegt næsten færdigt hældes resten af teriyaki sauces på panden, der bliver varmet op og kogt ind til en tyk sauce.
  • Vend kødbollerne, så begge sider bliver pakket ind i den fedtede, sticky sauce.
  • Drys lidt sesam over inden servering.