
Opskrift på krebinetter med gulerod og mandler
Lækker og velsmagende opskrift på krebinetter lavet med en blanding af hakket kyllingekød og hakket svinekød.
Hvis du lider af diabetes, men elsker en god krebinet, så er denne opskrift løsningen for dig.
Vi har opskriften fra bogen: “Diabeteskuren” og forfatteren bag anbefaler følgende til retten:
“Husk at spise fibergrønt til denne ret, fx spidskålssalat med abrikos og macadamianødder eller nogle stave af grønt, fx gulerod, pastinak, bolchebeder”.

Krebinetter med gulerod og mandler
Ingredienser
- 150 gram Hakket svinekød
- 150 gram Hakket Kylling
- 0.5 tsk. Salt
- 2-3 stk. Gulerødder
- 1 stk. Løg Lille
- 1 knivspids Peber
- 20-30 gram Mandler
- 2 stk. Æg
- 1 deciliter Elverbrødsmel Cirka
- 2 spsk. Margarine Flydende oliemargarine
Sådan gør du
- Bland kødet med salt.
- Tilsæt groft revet gulerod, hakket løg og lidt peber og finthakkede mandler.
- Form 4 store krebinetter og 2-3 mindre.
- De små kan du bruge til frokost dagen efter.
- Vend dem i pisket æg og så i Elverbrødsmel.
- Steg dem i fedtstoffet på panden, så de får ca. 2 minutter på hver side ved middelvarme.
- Bag dem færdige i ovnen.