Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Krebinetter med gulerod og mandler

gastrofunlogoRedaktion
   
11. marts 2019
Lækker og velsmagende opskrift på krebinetter lavet med en blanding af hakket kyllingekød og hakket svinekød. 

Opskrift på krebinetter med gulerod og mandler

Lækker og velsmagende opskrift på krebinetter lavet med en blanding af hakket kyllingekød og hakket svinekød.

Hvis du lider af diabetes, men elsker en god krebinet, så er denne opskrift løsningen for dig.

Vi har opskriften fra bogen: “Diabeteskuren” og forfatteren bag anbefaler følgende til retten:

“Husk at spise fibergrønt til denne ret, fx spidskålssalat med abrikos og macadamianødder eller nogle stave af grønt, fx gulerod, pastinak, bolchebeder”.


Antal: 2 personer

Krebinetter med gulerod og mandler

Lækker og velsmagende opskrift på krebinetter lavet med en blanding af hakket kyllingekød og hakket svinekød. 
Forfatter: Redaktion
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 150 gram Hakket svinekød
  • 150 gram Hakket Kylling
  • 0.5 tsk. Salt
  • 2-3 stk. Gulerødder
  • 1 stk. Løg Lille
  • 1 knivspids Peber
  • 20-30 gram Mandler
  • 2 stk. Æg
  • 1 deciliter Elverbrødsmel Cirka
  • 2 spsk. Margarine Flydende oliemargarine

Sådan gør du

  • Bland kødet med salt.
  • Tilsæt groft revet gulerod, hakket løg og lidt peber og finthakkede mandler.
  • Form 4 store krebinetter og 2-3 mindre.
  • De små kan du bruge til frokost dagen efter.
  • Vend dem i pisket æg og så i Elverbrødsmel.
  • Steg dem i fedtstoffet på panden, så de får ca. 2 minutter på hver side ved middelvarme.
  • Bag dem færdige i ovnen.

Noter

Det får du:
Protein: fra svinekød og kylling
Fiber: fra gulerødder og Elverbrødsmel
MUFA: fra æggeblomme, mandler og flydende oliemargarine