x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Krebinetter med gulerod og mandler

REDAKTION | 11. marts 2019

Lækker og velsmagende opskrift på krebinetter lavet med en blanding af hakket kyllingekød og hakket svinekød. 

Hvis du lider af diabetes, men elsker en god krebinet, så er denne opskrift løsningen for dig.

Vi har opskriften fra bogen: “Diabeteskuren” og forfatteren bag anbefaler følgende til retten:

“Husk at spise fibergrønt til denne ret, fx spidskålssalat med abrikos og macadamianødder eller nogle stave af grønt, fx gulerod, pastinak, bolchebeder”.


Krebinetter med gulerod og mandler

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 150 gram Hakket svinekød
  • 150 gram Hakket Kylling
  • 0.5 tsk. Salt
  • Gulerødder 2-3 tsk.
  • 1 stk. Løg Lille
  • 1 pinch Peber
  • Mandler 20-30 gram
  • 2 stk. Æg
  • 1 deciliter Elverbrødsmel Cirka
  • 2 spsk. Margarine Flydende oliemargarine

Sådan gør du

  • Bland kødet med salt.
    Tilsæt groft revet gulerod, hakket løg og lidt peber og finthakkede mandler.
    Form 4 store krebinetter og 2-3 mindre.
    De små kan du bruge til frokost dagen efter.
    Vend dem i pisket æg og så i Elverbrødsmel.
    Steg dem i fedtstoffet på panden, så de får ca. 2 minutter på hver side ved middelvarme.
    Bag dem færdige i ovnen.
    De skal have 6-10 minutter ved 200 grader (varmluft).

Noter

Det får du:
Protein: fra svinekød og kylling
Fiber: fra gulerødder og Elverbrødsmel
MUFA: fra æggeblomme, mandler og flydende oliemargarine

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

Vi har opskriften fra bogen: "Diabeteskuren" fra Gads Forlag.

Diabeteskuren