x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Koldhævede yoghurtboller med müsli

HENRIETTE KRISTIANSEN | 5. juli 2021

Har du en rest yoghurt eller andet surmælksprodukt til overs, så tøv ikke med at bruge det i dine boller – det gir en blød, saftig krumme og boller der holder sig lækre 2-3 dage.

I de her boller har jeg, udover yoghurt, også brugt havregryn og müsli – og de smager skønt! Bollerne er koldhævede natten over, og så var der hurtigt, lækkert lunt morgenbrød i morges.

De kan også sagtens bare hæve en times tid ved stuetemperatur, så fordobler du bare mængden af gær. Og det bedste? De laves helt uden fedtede dejfingre!


Koldhævede yoghurtboller med müsli

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 4 timer
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 12 stk.
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Koldhævede yoghurtboller med müsli

  • 1 deciliter Vand lunken
  • 20 gram Gær
  • 7 deciliter Yoghurt naturel, tykmælk, skyr, græsk yoghurt og kærnemælk kan også bruges
  • 3 deciliter Havregryn
  • 4 deciliter Müsli
  • 500 gram Hvedemel 1/4 hvedemel kan evt. erstattes med grovere meltype, hvis du synes
  • 1 tsk. Salt
  • 1 spsk. Honning

Desuden

  • Mælk til pensling

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.