x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Kikærtevafler

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 11. juni 2019

Sprøde og bløde proteinrige kikærtevafler.

Disse vafler smager akkurat som “den ægte vare”, og de kan både stille lækkersulten og gøre det som et næringsrigt og fornuftigt morgenmåltid. De gik i øvrigt rent hjem hos min 3-årige datter, og fordi hun ikke spiser så meget kød i øjeblikket, var det en genial måde at få lokket lidt protein i hende.


Kikærtevafler

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 35 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 6 Stk
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 3 deciliter Kikærtemel
  • 2 deciliter Mælk
  • 0.5 deciliter Olie
  • 2 Æg
  • 1 tsk. Salt
  • 0.5 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Løgpulver

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i en blender.
    Blend til en ensartet konsistens.

    Lad dejen hvile i 30 minutter ved stuetemperatur.
    Vaflerne kan steges uden brug af ekstra olie i vaffeljernet.
    Servér med syltetøj, frisk frugt, is, flødeskum, skyr... Kun fantasien sætter grænser!
    Kikærtevafler

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.