Opskrift på kikærtevafler
Sprøde og bløde proteinrige kikærtevafler.
Disse vafler smager akkurat som “den ægte vare”, og de kan både stille lækkersulten og gøre det som et næringsrigt og fornuftigt morgenmåltid. De gik i øvrigt rent hjem hos min 3-årige datter, og fordi hun ikke spiser så meget kød i øjeblikket, var det en genial måde at få lokket lidt protein i hende.

Kikærtevafler
Ingredienser
- 3 deciliter Kikærtemel
- 2 deciliter Mælk
- 0.5 deciliter Olie
- 2 Æg
- 1 tsk. Salt
- 0.5 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Cayennepeber
- 1 tsk. Hvidløgspulver
- 1 tsk. Løgpulver
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser i en blender. Blend til en ensartet konsistens.
Lad dejen hvile i 30 minutter ved stuetemperatur. Vaflerne kan steges uden brug af ekstra olie i vaffeljernet. Servér med syltetøj, frisk frugt, is, flødeskum, skyr... Kun fantasien sætter grænser!