Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kartoffelroser m. Bacon

Food N FunFood N' Fun

Ambitiøs amatør og autodidakt kok i eget køkken. Praktisere blandt andet Sous Vide med stor succes. Grundlægger, direktør, webmaster, stik i rend-dreng og pedel på YouTube-kanalen Food N' Fun. En kanal med videoer udelukkende filmet/redigeret/uploaded på en smartphone.

13. marts 2019
Kender du følelsen af at du altid serverer det samme? Nogle gange er tiden bare til nyt tilbehør. Hvis man så tager kartoffel, bacon, krydderier og parmesan - så kan det kun gå godt

Opskrift på kartoffelroser m. bacon

Kender du følelsen af at du altid serverer det samme?

Nogle gange er tiden bare til nyt tilbehør.

Hvis man så tager kartoffel, bacon, krydderier og parmesan – så kan det kun gå godt.

Her forsøgte jeg mig med Kartoffelroser.

Herunder kan du se min video af hvordan du gør, ellers så læs med længere nede.

Velbekomme


Servings: 12 personer

Kartoffelroser m. Bacon

Kender du følelsen af at du altid serverer det samme? Nogle gange er tiden bare til nyt tilbehør. Hvis man så tager kartoffel, bacon, krydderier og parmesan - så kan det kun gå godt
Author: Food N' Fun
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 1 time

Ingredients

  • 4 stk. Kartofler Bagekartofler vil også virke fint
  • 1 stk. Sødkartoffel En stor
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 1 knivspids Timian
  • 1 knivspids Rosmarin
  • 1 knivspids Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Parmesan
  • 2 pakke Bacon Skiveskårret

Instructions

  • Skær dine kartofler i tynde skiver på mandolin.
    Kartoffelroser
  • Giv kartoflerne lidt olie og krydderi efter lyst og behov.
  • Rens groft en sweet potato og skær den på mandolin.
    Kartoffelroser
  • Læg to stykker bacon i forlængelse af hinanden med et overlæg på ca 10 cm.
  • Fordel kartoffelskiverne på baconet.
  • Rul det hele forsigtigt sammen til en rose.
    Kartoffelroser
  • Placer roserne i en muffinsform.
  • Giv dem nu 30 minutter ved 200 grader.
  • Tag dem ud og pak det hele ind i sølvpapir.
  • Tilbage i ovnen ca 20 minutter.
  • Ud igen og på med lidt ekstra krydderi og parmesan.
    Kartoffelroser
  • Sidste tur i ovnen i cirka 10 minutter.
    Kartoffelroser
  • Server nu roserne til lige du har lyst til. De er virkelig gode til næsten alt kød, en god puré og ikke mindst en god sauce. 
    Kartoffelroser
  • Velbekomme.

Notes

Alle videoer på min kanal er lavet på en telefon, skriv eller kontakt mig endelig hvis du også kunne tænke dig at lave en youtube-kanal.. kun med en telefon.
//Food N' Fun v. Søren Pontoppidan KuboKig endelig forbi min Youtube-kanal for flere opskrifter. Find min kanal her