
Opskrift på kartoffelroser m. bacon
Kender du følelsen af at du altid serverer det samme?
Nogle gange er tiden bare til nyt tilbehør.
Hvis man så tager kartoffel, bacon, krydderier og parmesan – så kan det kun gå godt.
Her forsøgte jeg mig med Kartoffelroser.
Herunder kan du se min video af hvordan du gør, ellers så læs med længere nede.
Velbekomme

Kartoffelroser m. Bacon
Ingredients
- 4 stk. Kartofler Bagekartofler vil også virke fint
- 1 stk. Sødkartoffel En stor
- 3 spsk. Olivenolie
- 1 knivspids Timian
- 1 knivspids Rosmarin
- 1 knivspids Hvidløgspulver
- 1 tsk. Parmesan
- 2 pakke Bacon Skiveskårret
Instructions
- Skær dine kartofler i tynde skiver på mandolin.
- Giv kartoflerne lidt olie og krydderi efter lyst og behov.
- Rens groft en sweet potato og skær den på mandolin.
- Læg to stykker bacon i forlængelse af hinanden med et overlæg på ca 10 cm.
- Fordel kartoffelskiverne på baconet.
- Rul det hele forsigtigt sammen til en rose.
- Placer roserne i en muffinsform.
- Giv dem nu 30 minutter ved 200 grader.
- Tag dem ud og pak det hele ind i sølvpapir.
- Tilbage i ovnen ca 20 minutter.
- Ud igen og på med lidt ekstra krydderi og parmesan.
- Sidste tur i ovnen i cirka 10 minutter.
- Server nu roserne til lige du har lyst til. De er virkelig gode til næsten alt kød, en god puré og ikke mindst en god sauce.
- Velbekomme.