Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kanelsneglekage

madsglunde

Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer

28. oktober 2020
Lækker kanelsnegletærte med en gærdej og kanelremonce....

Opskrift på kanelsneglekage

Lækker kanelsnegletærte med en gærdej og kanelremonce.


Antal: 10 personer

Kanelsneglekage

Lækker kanelsnegletærte med en gærdej og kanelremonce....
Forfatter: madsglunde
Ret: Bagning, Sødt
Køkken: Dansk
Forb. tid: 2 timer
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

Dej

  • 2.5 deciliter Mælk lun
  • 0.5 pakke Gær 25 gram
  • 1 tsk. Salt
  • 3 spsk. Sukker
  • 1 stk. Æg
  • 500 gram Hvedemel cirka
  • 75 gram Smør blødt

Kanelremonce

  • 125 gram Brun farin
  • 125 gram Smør blødt
  • 1 spsk. Hvedemel
  • 2 spsk. Kanel stødt
  • 1 stk. Æg sammenpisket, til pensling
  • Perlesukker kan udelades

Sådan gør du

  • Gæren opløses i mælken.
  • Herefter tilsættes salt, sukker, æg, hvedemel og smør og dejen æltes sammen til en smidig dej.
  • Dejen skal nu hæve i ca. 1 time, til den har dobbelt størrelse.
  • Imens røres brun farin, smør, hvedemel og stødt kanel sammen til en remonce.
  • Dejen rulles ud til et kvadrat (ca. 30 x 50 cm) med en kagerulle.
  • Kanel remoncen fordeles på dejen og dejen rulles herefter sammen til en roulade.
  • Rouladen til ca. 15 snegle.
  • Sneglene placeres i et tærtefad.
  • Lad sneglene efterhæve i 30 minutter.
  • Pensl med sammenpisket æg og drys evt. lidt perlesukker.
  • Bag sneglene ved 190 °C (varmluft) i ca. 15 minutter, indtil de er gyldne og gennembagte.
  • Lad tærten afkøle og pynt evt. med glasur.