Lækker kanelsnegletærte med en gærdej og kanelremonce....
![](https://gastrofun.dk/wp-content/uploads/2021/09/Kanelsneglekage-5-150x150.jpg)
Opskrift på kanelsneglekage
Lækker kanelsnegletærte med en gærdej og kanelremonce.
![](https://gastrofun.dk/wp-content/uploads/2021/09/Kanelsneglekage-5-300x298.jpg)
Antal: personer
Kanelsneglekage
Lækker kanelsnegletærte med en gærdej og kanelremonce....
Ingredienser
Dej
- 2.5 deciliter Mælk lun
- 0.5 pakke Gær 25 gram
- 1 tsk. Salt
- 3 spsk. Sukker
- 1 stk. Æg
- 500 gram Hvedemel cirka
- 75 gram Smør blødt
Kanelremonce
- 125 gram Brun farin
- 125 gram Smør blødt
- 1 spsk. Hvedemel
- 2 spsk. Kanel stødt
- 1 stk. Æg sammenpisket, til pensling
- Perlesukker kan udelades
Sådan gør du
- Gæren opløses i mælken.
- Herefter tilsættes salt, sukker, æg, hvedemel og smør og dejen æltes sammen til en smidig dej.
- Dejen skal nu hæve i ca. 1 time, til den har dobbelt størrelse.
- Imens røres brun farin, smør, hvedemel og stødt kanel sammen til en remonce.
- Dejen rulles ud til et kvadrat (ca. 30 x 50 cm) med en kagerulle.
- Kanel remoncen fordeles på dejen og dejen rulles herefter sammen til en roulade.
- Rouladen til ca. 15 snegle.
- Sneglene placeres i et tærtefad.
- Lad sneglene efterhæve i 30 minutter.
- Pensl med sammenpisket æg og drys evt. lidt perlesukker.
- Bag sneglene ved 190 °C (varmluft) i ca. 15 minutter, indtil de er gyldne og gennembagte.
- Lad tærten afkøle og pynt evt. med glasur.