ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kandiseret lime skiver

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 10. november 2017

Disse lækre og flotte kandiserede limeskiver kan bruges som flot pynt til dine kager og imponere dine gæster både visuelt og smagsmæssigt.


Kandiseret lime skiver

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Dessert
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 Lime Citron kan også bruges
  • 1 deciliter Sukker
  • 1 deciliter Vand

Sådan gør du

  • Kandiseret lime skiver
    Bring vand og sukker i kog.
    Skær limefrugten i tynde skiver.
    Læg limeskiverne ned i den kogende sukkerlage og lad det koge med i 3-4 min.
    Sluk for varmen og lad limeskiverne stå og trække i 10 min.
    Tag limeskiverne op og lad dem køle/tørre på et stykke bagepapir.
    De er nu klar til brug.

Noter

Server dem som pynt på f.eks. en citronkage/citronfromage.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.