x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hvidløgsmayo (Aioli)

GOUR_MAD | 1. juni 2019

5 min? – længere tid tager det ikke at lave en lækker og hjemmerørt aioli (hvidløgsmayonnaise).

Aioli er dejlig alsidigt, det kan bruges som dyppelse til en snack af f.eks. butterdej, kiks eller brød.


Hvidløgsmayo (Aioli)

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 1 minute
Tilb. tid: 4 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: Gour_mad

Ingredienser

  • 4 stk. Æggeblommer
  • 2 tsk. Eddike
  • 1 spsk. Salt Fint
  • 2 fed Hvidløg Cirka
  • Olie Smagsløs
  • Citron

Sådan gør du

  • Put 4 æggeblommer i en skål.
    Bland eddike og salt i og pisk massen op enten med el-pisker eller et piskeris (vi anbefaler el pisker).
    Tilføj nu olie lidt af gangen indtil massen er fed.
    Tilføj lidt syre, her brugte vi citron.
    Når mayoen er som man vil have den tilføjer man sin hvidløg og smager til med salt og evt citron. 
    Put mayoen på glas eller i en overdækket skål? 
    Velbekomme?

Om forfatteren


Hverdagsretter Og Desserter Vi er to søstre med kæmpe passion for mad som ønsker at inspirere andre til et varieret, let og lækkert hverdagsmåltid samt lækre desserter.

Følg vores Instagram profil her.

Se evt vores video i vores Instagram highlights for at få hjælp.