Opskrift på hvid chokolademousse
Chokolademousse med kun 2 ingredienser og mikroovnen som din bedste ven. Nemt, lækkert og hurtigt.
Antal: Portioner
Hvid chokolademousse
Ingredienser
- 200 gram Hvid chokolade
- 3.5 deciliter Piskefløde Stuetemperatur
Sådan gør du
- Smelt den hvide chokolade i mikrobølgeovnen i 40-60 sekunder og rør i chokoladen indtil alle klumper er rørt ud. Lad chokoladen køle af imens den stuetempereret piskefløde piskes til en let flødeskum, pas på ikke at overpiske fløde, da den ellers vil virke skilt. Kom 1/3 del af flødeskummet op i den smeltede chokolade og rør det godt sammen, så flødeskummen og chokoladen får samme temperatur. Vend nu resten af flødeskummen sammen med chokoladen forsigtig, så den forbliver luftig. Kom moussen op i servering glas og sæt den på køl i minimum 2-4 timer, så den kan sætte sig.