Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hvid chokolademousse

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

23. april 2018

Opskrift på hvid chokolademousse

Chokolademousse med kun 2 ingredienser og mikroovnen som din bedste ven. Nemt, lækkert og hurtigt. 


Antal: 4 Portioner

Hvid chokolademousse

Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 4 timer

Ingredienser

  • 200 gram Hvid chokolade
  • 3.5 deciliter Piskefløde Stuetemperatur

Sådan gør du

  • Smelt den hvide chokolade i mikrobølgeovnen i 40-60 sekunder og rør i chokoladen indtil alle klumper er rørt ud.
    Lad chokoladen køle af imens den stuetempereret piskefløde piskes til en let flødeskum, pas på ikke at overpiske fløde, da den ellers vil virke skilt.
    Kom 1/3 del af flødeskummet op i den smeltede chokolade og rør det godt sammen, så flødeskummen og chokoladen får samme temperatur.
    Vend nu resten af flødeskummen sammen med chokoladen forsigtig, så den forbliver luftig.
    Kom moussen op i servering glas og sæt den på køl i minimum 2-4 timer, så den kan sætte sig.