Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hjemmelavet Toblerone

Fadls forlagfadlsforlag
 
22. marts 2019

Opskrift på hjemmelavet toblerone

Hjemmelavet toblerone. Det lyder svært, men det er det faktisk ikke. Kombinationen af chokolade, vanilje, honning og mandler er et sikkert hit – så hvorfor ikke selv prøve kræfter med det?

Vi har denne opskrift fra bogen: “Fabelagtige fristelser“, hvor forfatteren Emma Martiny siger følgende om den:

“Jeg har altid haft et soft spot for Toblerone. Heldigvis er det supernemt selv at lave de søde, trekantede chokoladetoppe i en lidt sundere udgave, og smagen, der kombinerer chokolade, mandel, vanilje og honning på bedste vis, er nærmest identisk med den originale”.


Antal: 30 stk.

Hjemmelavet Toblerone

Forfatter: fadlsforlag
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 100 gram Mørk chokolade
  • 50 gram Mandelsmør
  • 1 spsk. Honning
  • 1 tsk. Vaniljepulver
  • 25 gram Mandler

Sådan gør du

  • Beklæd en form på 20 x 30 cm med bagepapir.
    Smelt forsigtigt chokoladen i en lille kasserolle, og tag den af varmen.
    Tilsæt mandelsmør, honning og vaniljepulver til kasserollen, og rør det godt sammen.
    Hak mandlerne groft, og rør dem i chokoladeblandingen.
    Fordel nu chokoladen i formen .
    Stil Tobleronen i køleskabet, indtil den er stivnet.
    Skær den da ud i mundrette trekanter, og nyd.