x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hjemmelavet nutella

KATRINE | 9. april 2018

Cremet og lækker hjemmelavet nutella.

Vores opskrift på chokoladesmør kan laves med kun 4 ingredienser og tager ikke særlig lang tid at lave. Imponer din familie og venner ved morgenbordet med din egen lækre hjemmelavede nutella. 


Hjemmelavet nutella

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Brunch, Chokolade, Morgenmad
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 1 Glas
Forfatter: Katrine

Ingredienser

  • 50 gram Hasselnødder
  • 150 gram Mørk chokolade Minimum 50 % kakaoprocent
  • 1 deciliter Fløde
  • 50 gram Smør Stuetemperatur/blødt
  • 1 pinch Salt Godt flagesalt

Sådan gør du

  • Start med at riste hasselnødderne på en varm pande (eller 5-10 minutter i ovnen ved 200 grader) til de har fået lidt farve. Gnid derefter skallerne af nødderne, og afkøl dem.
    Nutella
    Brug en minihakker til at blende dem, så du ender med hasselnødsmel. 
    Hak chokoladen groft, og læg den i en skål.
    Nutella
    Nutella
    Varm fløden forsigtigt op i en tykbundet gryde og når det koger skal det hældes over chokoladen i skålen.
    Rør godt rundt, så du sikrer at al chokoladen er smeltet. Derefter skal smørret skæres i mindre stykker og hældes i. 
    Rør godt, indtil chokoladen og smørret er smeltet sammen og blandingen er flot og blank.
    Nutella
    Rør til sidst hasselnødsmelen og saltet i.
    Skold et glad med låg og hæld nutellaen i mens den stadig er lun.
    Nutella
    Sørg for at tage den ud af køleskabet lidt tid før serveringen, da den ellers er lidt svær at smøre på dit brød.

Om forfatteren





Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_deregister_scripts' not found or invalid function name in /home/gastrof1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287