Hjemmelavet mælkesnitter er ikke så svært som det måske lyder. Opskriften kræver ikke mange ingredienser og denne udgave er glutenfri. Hvis du ikke ønsker den glutenfri, så skal du blot erstatte rismel med hvedemel.

Opskrift på hjemmelavet mælkesnitter
Hjemmelavet mælkesnitter er ikke så svært som det måske lyder.
Opskriften kræver ikke mange ingredienser og denne udgave er glutenfri.
Hvis du ikke ønsker den glutenfri, så skal du blot erstatte rismel med hvedemel.

Hjemmelavet mælkesnitter
Hjemmelavet mælkesnitter er ikke så svært som det måske lyder. Opskriften kræver ikke mange ingredienser og denne udgave er glutenfri. Hvis du ikke ønsker den glutenfri, så skal du blot erstatte rismel med hvedemel.
Ingredienser
Glutenfri bund
- 3 stk. Æg
- 170 gram Sukker
- 60 gram Smeltet smør
- 55 gram Kakao pulver
- 140 gram Rismel rismel er for glutenfri ellers brug hvedemel
- 2 tsk. Bagepulver
- 2 tsk. Vaniljesukker
- 0.5 deciliter Sødmælk
- 0.25 tsk. Salt
Fyld
- 300 gram Flødeost naturel
- 60 gram Flormelis
- 20 gram Citronsaft
- 2 tsk. Vaniljesukker
- 2 tsk. Honning
- 2 deciliter Piskefløde
Sådan gør du
Bund (glutenfri)
- Pisk, æg og sukker hvidt og skummende.
- Tilsæt det smeltede smør.
- Mix rismel, vanilje sukker, bagepulver, salt og kakao og rør det i ægge massen lidt ad gangen, skiftevis med mælken.
- Kom dejen i en form (40 x 30 cm) beklædt med bagepapir.
- Bag ved 180 grader i 10 minutter i almindelig ovn.
- Lad kagen køle helt af.
Fyld
- Pisk flødeost, flormelis, citronsaft, honning, og citronsaft.
- Pisk fløden let og vend det i ostecremen.
- Skær kage bunden i to lige stor dele (ligesom du deler en lagkagebund) og smør ostecremen på den ene bund, og kom den anden bund oven på. Sæt kagen på køl i 2 timer og skær den den ud.