Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hjemmelavet fuldkornspasta

Gastrofamilien

Gastrofamilien elsker alle former for mad. Uanset om det er børnevenligmad, hurtigmad eller simreretter. Det vigtige for os er velsmag, uanset hvilken ret du laver.

31. august 2020
Hjemmelavet fuldkornspasta! Super simpelt og smager altid dejligt.

Opskrift på hjemmelavet fuldkornspasta

Hjemmelavet fuldkornspasta!

Super simpelt og smager altid dejligt.


Servings: 6 personer

Hjemmelavet fuldkornspasta

Hjemmelavet fuldkornspasta! Super simpelt og smager altid dejligt.
Author: Gastrofamilien
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: Fuldkorn, Pasta
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredients

  • 400 gram Hvedemel
  • 200 gram Rugmel groft
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 6 stk. Æg
  • 1.5 tsk. Salt

Instructions

  • Bland hvedemel og rugmel i en skål.  
  • Hæld melet ud på dit rene køkkenbord og lav en fordybning i midten af melet. 
  • Slå dine æg ud i fordybningen og tilsæt salt, samt olivenolien oveni. 
  • Rør den omkringliggende mel sammen med æg, salt og olie. 
  • Ælt din pastadej til den er smidig og fast. 
  • Brug din pastamaskine til at lave dine pastaplader, til enten lasagne, ravioli, tagliatelle etc.
  • Kogetiden er fra 3-5 minutter, afhængig af tykkelsen. Kog dem i rigeligt saltet vand.