Hjemmelavet fuldkornspasta! Super simpelt og smager altid dejligt.

Opskrift på hjemmelavet fuldkornspasta
Hjemmelavet fuldkornspasta!
Super simpelt og smager altid dejligt.

Servings: personer
Hjemmelavet fuldkornspasta
Hjemmelavet fuldkornspasta! Super simpelt og smager altid dejligt.
Ingredients
- 400 gram Hvedemel
- 200 gram Rugmel groft
- 3 spsk. Olivenolie
- 6 stk. Æg
- 1.5 tsk. Salt
Instructions
- Bland hvedemel og rugmel i en skål.
- Hæld melet ud på dit rene køkkenbord og lav en fordybning i midten af melet.
- Slå dine æg ud i fordybningen og tilsæt salt, samt olivenolien oveni.
- Rør den omkringliggende mel sammen med æg, salt og olie.
- Ælt din pastadej til den er smidig og fast.
- Brug din pastamaskine til at lave dine pastaplader, til enten lasagne, ravioli, tagliatelle etc.
- Kogetiden er fra 3-5 minutter, afhængig af tykkelsen. Kog dem i rigeligt saltet vand.