x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hjemmelavet bananyoghurt med granola og peanutbutter

Henriette Kristiansen | 11. januar 2021

Har du modne bananer i overskud….?

Lav din egen bananyoghurt og start dagen let og lækkert….

Det er så nemt! Og smager herligt. Yoghurten blir lækker og cremet med masser af banansmag og kombinerer du den med granola og peanutbutter som her, bliver det bar lige i øjet…

Yoghurten kræver bare 4 ingredienser og er klar på nul komma fem. Brug din favorit granola og sæt prikken over i’et med et lille skvæt honning på toppen.

 

Hjemmelavet bananyoghurt med granola og peanutbutter

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Banan, Brunch, Morgenmad, yoghurt
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Yoghurt

  • 4 deciliter Skyr eller græsk yoghurt
  • 2 stk. Moden Banan
  • 0.5 tsk. Vaniljesukker
  • 0.5 spsk. Honning flydende

Topping

  • Peanutbutter creamy
  • Granola 2 håndfulde
  • 1 spsk. Honning flydende, eller sirup

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienser til yoghurten sammen.
    Blend til du får en jævn cremet yoghurt.
    Arranger den i glas med lag af granola og peanutbutter og top med honning, eller put ganske simpelt, yoghurten i en skål og top med resten...

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg mig på Instagram her.