
Opskrift på hindbær-havregrød med chiafrø og ingefær
Denne powergrød er fyldt med lutter gode sager og så smager den skønt! Chiafrø har et tårnhøjt indhold af kostfibre og holder dig derfor mæt længe og er også godt for fordøjelsen. Ingefær er en af de mest antiinflammatoriske råvarer der findes, det bekæmper betændelse samt muskelømhed og styrker blodtryk og immunforsvar. Hindbær har immun-boostende egenskaber og bekæmper desuden rynker – det er da værd at tage med!
Du får altså en super sund og super lækker grød, der giver dig den allerbedste start på dagen. Topper du den med flere hindbær, lidt banan og hakket mørk chokolade, ja så smager den nærmest syndigt, men uden overhovedet at være det.
Grøden tager 5 minutter at bikse sammen og er skøn både for krop og smagsløg.

Hindbær-havregrød med chiafrø og ingefær
Ingredienser
Grød
- 1 deciliter Havregryn
- 1 spsk. Chiafrø
- 2,5 deciliter Vand
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 1/2 tsk. Stødt ingefær eller 1 tsk frisk revet ingefær
- 1 håndfuld Hindbær friske eller frosne
Topping
- 1/2 stk. banan
- 1 håndfuld Hindbær friske eller frosne
- Mørk chokolade lidt og hakket
Sådan gør du
- Put alle ingredienserne til grøden i en lille gryde og giv et kort opkog.
- Lad grøden simre 3-4 minutter eller bare til den har den konsistens, du ønsker.
- Put grøden i en skål og drys dit topping ovenpå, server