ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Havregryn og fuldkornsboller

ANNASOFIESOPSKRIFTER | 13. juli 2020
Nemme og sunde havregryn og fuldkornsboller.
Så lækre og nem at lave og kan sagtens fryses ned til senere brug.

Nemme og sunde havregryn og fuldkornsboller.

Så lækre og nem at lave og kan sagtens fryses ned til senere brug.

Havregryn og fuldkornsboller


Havregryn og fuldkornsboller

Nemme og sunde havregryn og fuldkornsboller.
Så lækre og nem at lave og kan sagtens fryses ned til senere brug.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Bagning
Køkken: Dansk
Forb. tid: 1 time 10 minutter
Tilb. tid: 45 minutter
Antal: 12 stk.
Forfatter: Annasofiesopskrifter

Ingredienser

  • 315 gram Fuldkornsmel
  • 355 gram Hvedemel
  • 70 gram Havregryn
  • 15 gram Hørfrø pulver
  • 50 gram Gær
  • 2.5 spsk. Honning
  • 30 gram Smør
  • 1 tsk. Salt
  • 500 milliliter Vand håndvarmt

Andet

  • 1 stk. Æggeblommer til pensling
  • Havregryn

Sådan gør du

  • Start med at rør gæren ud i vandet, tilsæt derefter honningen og smør.
  • Bland de tørre ingredienser sammen og tilsæt dem til vandet.
  • Ælt dejen godt i 8 – 10 minutter, gerne på maskinen.
  • Dejen skal være lidt klistret.
  • Stil dejen til hævning et lunt sted i 45 minutter,
  • Del dejen i 12 stykker og tril dem til boller.
  • Sæt bollerne på plader med bagepapir.
  • Lad bollerne efterhæve tildækket i cirka 10 minutter.
  • Pensel bollerne med æggeblomme og drys med havregryn.
  • Bag i forvarmet ovn på midterste riller ved 200° i 45 minutter. 

Om forfatteren


Annasofie er 34 år. Hun elsker at lave mad og har Instagram profilen: "annasofiesopskrifter"

Følg mig på Instagram her.