Hurtig og let grønsagersuppe med brødcroutoner. ? Ved hjælp af meget få ingredienser kan du få en lækker og dejlig suppe, der smager godt og er god på en kold dag, hvor man kommer sent hjem fra arbejde.

Opskrift på grøntsagssuppe
Hurtig og let grønsagersuppe med brødcroutoner. Ved hjælp af meget få ingredienser kan du få en lækker og dejlig suppe, der smager godt og er god på en kold dag, hvor man kommer sent hjem fra arbejde.

Servings: Portioner
Grøntsagssuppe
Hurtig og let grønsagersuppe med brødcroutoner. ? Ved hjælp af meget få ingredienser kan du få en lækker og dejlig suppe, der smager godt og er god på en kold dag, hvor man kommer sent hjem fra arbejde.
Ingredients
- 1 package Suppeurter Fra frost
- 0.5 liter Bouillon Hønse
- 0.5 liter Mælk
- Salt
- 5 slice Gammelt-tørt brød Gerne 3-4 dage gammelt (toastbrød kan også bruges)
- 0.5 deciliter Margarine Jeg bruger flydende Becel
- 1 spsk. Paprika
- 1 stk. Forårsløg
Instructions
Suppen
Suppeurter koges med hønsebouillonen i cirka 25 minutter. Herefter skal mælken koges med i de sidste 5 minutter. Tag suppen af blusset og blend den. Det kan du gøre enten med en stavblender eller i en blender. Smag den til med salt.Brødcroutoner
Skær brødet i små tern. Smelt becel på panden ved middelhøj varme og strø paprika i den. Herefter kommes brødternene på panden og steg dem indtil de bliver gyldne. Det tager typisk 15-20 minutter..Servering
Snit et forårsløg fint og drys det henover suppen sammen med dine brødcroutoner. Server straks.