ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Grøntsagssuppe

MONA | 1. november 2018

Hurtig og let grønsagersuppe med brødcroutoner. Ved hjælp af meget få ingredienser kan du få en lækker og dejlig suppe, der smager godt og er god på en kold dag, hvor man kommer sent hjem fra arbejde.


Grøntsagssuppe

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 3 Portioner
Forfatter: Mona

Ingredienser

  • 1 package Suppeurter Fra frost
  • 0.5 liter Bouillon Hønse
  • 0.5 liter Mælk
  • Salt
  • 5 slice Gammelt-tørt brød Gerne 3-4 dage gammelt (toastbrød kan også bruges)
  • 0.5 deciliter Margarine Jeg bruger flydende Becel
  • 1 spsk. Paprika
  • 1 stk. Forårsløg

Sådan gør du

  • Suppen

    Suppeurter koges med hønsebouillonen i cirka 25 minutter.
    Herefter skal mælken koges med i de sidste 5 minutter.
    Tag suppen af blusset og blend den. Det kan du gøre enten med en stavblender eller i en blender.
    Smag den til med salt.
     

    Brødcroutoner

    Skær brødet i små tern.
    Smelt becel på panden ved middelhøj varme og strø paprika i den.
    Herefter kommes brødternene på panden og steg dem indtil de bliver gyldne.
    Det tager typisk 15-20 minutter..
     

    Servering

    Snit et forårsløg fint og drys det henover suppen sammen med dine brødcroutoner.
    Server straks.

Om forfatteren