Opskrift på grønkål chips
Grønkål kan blive til de lækreste grønkålschips, og de kan absolut tage trangen til almindelige kartoffelchips. Stegt grønkål er nemlig supersprødt!
Grønkålschips er et sundt og lækkert alternativ til “almindelige” chips, og så er de både hurtige og nemme at lave.
De er perfekte som snack eller som topping til en blød ret. Om vinteren kunne det være ovenpå en god simreret, og om sommeren kan det bruges ovenpå en simpel pastaret.
Grønkål chips opskrift

Grønkål chips
Ingredienser
- 200 gram Grønkål
- 0.5 deciliter Olie smagsneutral
- Salt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Skyl grønkålen under rindende vand.
- Riv det i mindre stykker, med mindre du har købt snittet kål.
- Tør det godt af på et rent viskestykke.
- Kom olie og salt i en stor skål og rør det sammen.
- Kom kålen i og massér olien godt ind i det.
- Placer det på en bagepapirsbeklædt bageplade og sæt det i ovnen.
- Lad dem stege sprøde. De skal cirka have 12 - 18 minutter. Vend dem efter cirka 8 minutter. Hold godt øje med kålen efter 10 minutter, for her kan det begynde med at gå hurtigt! Grønkålen skal blot tage lidt farve, så er de klar.
- Lad dem afkøle og servér.