x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Grønkål chips

PER ASMUSSEN | 19. februar 2020

Grønkål kan blive til de lækreste grønkålschips, og de kan absolut tage trangen til almindelige kartoffelchips. Stegt grønkål er nemlig supersprødt!

Grønkål chips

Grønkålschips er et sundt og lækkert alternativ til “almindelige” chips, og så er de både hurtige og nemme at lave.

De er perfekte som snack eller som topping til en blød ret. Om vinteren kunne det være ovenpå en god simreret, og om sommeren kan det bruges ovenpå en simpel pastaret.

 

Grønkål chips opskrift


Grønkål chips

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 18 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 200 gram Grønkål
  • 0.5 deciliter Olie smagsneutral
  • Salt

Sådan gør du

    1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
    2. Skyl grønkålen under rindende vand.
    3. Riv det i mindre stykker, med mindre du har købt snittet kål.
    4. Tør det godt af på et rent viskestykke.
    5. Kom olie og salt i en stor skål og rør det sammen.
    6. Kom kålen i og massér olien godt ind i det. 
    7. Placer det på en bagepapirsbeklædt bageplade og sæt det i ovnen.
    8. Lad dem stege sprøde. De skal cirka have 12 - 18 minutter. Vend dem efter cirka 8 minutter. Hold godt øje med kålen efter 10 minutter, for her kan det begynde med at gå hurtigt! Grønkålen skal blot tage lidt farve, så er de klar.
    9. Lad dem afkøle og servér.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.