ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Græsk inspireret bruschetta

Gastrofamilien

Gastrofamilien elsker alle former for mad. Uanset om det er børnevenligmad, hurtigmad eller simreretter. Det vigtige for os er velsmag, uanset hvilken ret du laver.

21. oktober 2020

Opskrift på græsk inspireret bruschetta

Disse lækre bruschetta kan bruges som forret, tilbehør eller en nem gang aftensmad.

Nu hvor Instagram bugner af lækre supper, ville disse være lækkert tilbehør dertil.

Her hos gastrofamilien spiser vi dem oftest som aftensmad, fordi det er nemt og lækkert.


Antal: 4 personer

Græsk inspireret bruschetta

Forfatter: Gastrofamilien
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 1 stk. Rødløg finthakket
  • 1 fed Hvidløg finthakket
  • 5 stk. Tomater grovhakkede
  • 3 stk. Soltørrede tomater halve/i olie, finthakkede
  • 0.5 tsk. Basilkum tørret
  • 0.25 tsk. Oregano
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 200 gram Feta mast til krymmel
  • 1 deciliter Creme Fraiche
  • 1 stk. Avocado
  • 1 håndfuld Basilikumblade hakket
  • Salt og peber
  • 8 skiver Brød

Sådan gør du

  • 1.    Bland rødløg, hvidløg, tomater, soltørrede tomater, tørret basilikum, tørret oregano og olivenolie sammen. Smag til med salt og peber og sæt til side.
    2.    Rør avocado og cremefraiche sammen og smag det til med salt og peber.
    3.    Rist nu dine brød på begge sider på en varm pande og læg dem på et stykke bagepapir.
    4.    Fordel tomatsalsaen i rigelige mængder på hvert brød og drys feta hen over.
    5.    Bag dine bruschetta I en forvarmet ovn på 200 grader i 10-15 minutter og server dem med den friske hakkede basilikum på toppen.