Opskrift på glutenfri grød med æble og kanel
Dejlig simpel og lækker opskrift på glutenfri grød. Du vælger selv om du ønsker at bruge glutenfri havregryn, quinoa-, hirse- eller boghvedeflager.
Vi har opskriften fra bogen: “Nul hvede – glutenfri livretter“, hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen.

Glutenfri grød med æble og kanel
Ingredienser
- Glutenfri havregryn 80-100 g quinoaflager og/eller glutenfrie havregryn, hirseflager eller boghvedeflager
- Vand Koldt. 3-4 dl
- Salt 1 nip
- 2 stk. Æbler
- 2 tsk. Kanel Stødt
- 0.5 tsk. Kardemomme Stødt
- 3 tsk. Kokossukker
Sådan gør du
- Kog flagerne i vand ved lav varme i ca. 5 minutter under omrøring. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis du ønsker grøden tyndere. Skyl æblerne, fjern kernehusene, og skær dem i små tern. Bland kanel, kardemomme og kokossukker, drys det over den færdige grød, og top op med æbletern.