ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Fyldig tomatsuppe

ANNE METTE AUTZEN | 29. august 2018

En variant af den italienske suppeklassiker minestrone.

Suppen smager godt og er hurtig, nem og billig – og så er den vegetarisk.

Server den som forret eller som grøn aftensmad.


Fyldig tomatsuppe

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 1 liter fond grøntsagsfond - gerne vand + terning
  • 2 can Tomater flåede og hakkede
  • 3 spsk. Ketchup
  • 1 stk. Squash
  • 3 stk. Gulerødder
  • 200 gram Suppehorn gerne fuldkorn
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Kom grøntsagsfond, ketchup og flåede og hakkede tomater i en gryde i passende størrelse.
    Bring gryden i kog og lad det stå og simre, mens du ordner grøntsagerne. 
    Skræl gulerødder og vask squashen. Skær begge dele i små tern. 
    Tilsæt grøntsagerne til suppen og lad dem koge med, til de er næsten møre. 
    Kom suppehornene i suppen og lad dem koge med, til alt er mørt.
    Smag suppen til med salt og peber og server!
    Fyldig tomatsuppe

Noter

Server gerne suppen med et drys friskrevet parmesanost. 

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!