Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Friturestegt kapersbær

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

15. august 2018
Lækre friturestegte kapersbær er nemme at lave og et dejligt supplement til en tatar eller salat.

Opskrift på friturestegt kapersbær

Lækre friturestegte kapersbær er nemme at lave og et dejligt supplement til en tatar eller salat.

Kapersbær er kapersbuskens frugter, hvorimod de mindre kapers er de uåbnede blomsterknopper.

Kapersbær er mildere i smagen end kapers, og egner sig rigtig godt til en tur i frituregryden.


Antal: 1 portion

Friturestegt kapersbær

Lækre friturestegte kapersbær er nemme at lave og et dejligt supplement til en tatar eller salat.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Tilbehør
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • Kapers Kapersbær fra glas
  • Fritureolie

Sådan gør du

  • Skyl og afdryp kapersbærrene.
    Det er vigtigt, de er helt tørre, inden du kommer dem i frituregryden.  
    Varm en gryde med fritureolie op til 180 grader. 
    Kog kapersbærrene i den varme olie i cirka 5 minutter.
    Tag dem op og lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle.
    Friturestegt kapersbær

Noter

De friturestegte kapersbær er fantastiske som ingrediens i en tatar. Hak dem fint og lad dem erstatte almindelige kapers. 
Friturestegte kapersbær kan også bruges i salater, som tilbehør til sildemaden eller bare der, hvor du ellers ville bruge kapers.