
Opskrift på flødebolledessert med daim i glas
Denne flødebolle-dessert med Daim er den perfekte løsning, når du hurtigt vil fremtrylle en lækker og imponerende dessert. På blot 10 minutter kan du forvandle almindelige ingredienser til en dekadent og smagfuld afslutning på ethvert måltid.
Kombinationen af den cremede flødeskum, sprøde makroner og den knasende Daim-chokolade giver en perfekt balance mellem sødt og sprødt. Desuden tilføjer de friske bær et friskt og syrligt element, der komplementerer de øvrige smagsnuancer. Denne dessert er ikke kun nem at lave, men også et sikkert hit blandt både børn og voksne.
Så næste gang du får gæster eller bare vil forkæle dig selv og dine nærmeste, er denne flødebolle-dessert et oplagt valg. Husk at gemme opskriften, for du vil helt sikkert få lyst til at lave den igen og igen!

Flødebolledessert med Daim i glas
Ingredienser
- 4 stk. Flødeboller
- 100 gram Makroner
- 2,5 deciliter Fløde
- 2 deciliter Creme Fraiche 18%
- 2 spsk. Flormelis
- 1 tsk. vaniljesukker
- 300 gram blandede bær
- 1 stk. Daim chokoladebar
Sådan gør du
- Knus makronerne og kom dem i bunden af fire glas.
- Tryk en flødebolle med bunden i vejret ned på makronerne i hvert glas.
- Pisk fløden til en letpisket flødeskum sammen med vaniljesukker og flormelis.
- Vend cremefraiche i flødeskummen og fordel blandingen oven på makronbunden i glassene.
- Top med blandede bær og hakket Daim.
- God fornøjelse!