x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Fiberboller

HENRIETTE KRISTIANSEN | 2. juli 2021

Hvad siger du til en herlig omgang søndagsbag i form af lækre bløde fiberboller…?

De her boller er lavet med hvedeklid, som er fiberrige skaldele, der tilføjer både kostfibre og smag til bagværket.

De her boller er nemme at lave og de mætter længe – perfekte som morgenboller til en god, solid start på dagen eller til madpakken og udflugten.

Samtidigt er de både luftige og bløde.

De tager ikke mange øjeblikke at røre sammen og smager skønt.

Fiberboller


Fiberboller

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bage, Boller
Forb. tid: 1 time 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 18 stk.
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Fiberboller

  • 7 deciliter Vand
  • 50 gram Gær
  • 0.5 deciliter Olie
  • 200 gram Hvedeklid
  • 2 deciliter Kerner blandede frø/kerner, f.eks. solsikkekerner og hørfrø
  • 1 tsk. Salt
  • 1 spsk. Sukker
  • 700 gram Hvedemel

Desuden

  • Mælk til penslingen
  • Müsli til drys

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.