Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Fetabrød

Gastrofamilien

Gastrofamilien elsker alle former for mad. Uanset om det er børnevenligmad, hurtigmad eller simreretter. Det vigtige for os er velsmag, uanset hvilken ret du laver.

30. december 2020
Lækkert fetabrød som tilbehør til din lækre nytårsmenu eller en god aften med gæster.

Opskrift på fetabrød

Lækkert fetabrød som tilbehør til din lækre nytårsmenu eller en god aften med gæster.

Fetabrød


Antal: 1 brød

Fetabrød

Lækkert fetabrød som tilbehør til din lækre nytårsmenu eller en god aften med gæster.
Forfatter: Gastrofamilien
Ret: Bagning
Køkken: Italiensk
Keyword: Brød, Nytår, ost
Forb. tid: 2 timer 30 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 465 gram Hvedemel
  • 50 gram Havregryn
  • 2 tsk. Salt
  • 3.5 deciliter Vand lunkent vand
  • 30 gram Gær
  • 0.5 stk. Rødløg
  • 3 fed Hvidløg
  • Purløg 10 strå
  • 50 gram Feta
  • 1 stk. Æg sammenpisket

Sådan gør du

  • 1.Opløs gæret i vandet og tilsæt salt.
    2. Rør melet i lidt efter lidt, tilsæt så havregryn og ælt dejen grundigt til den er smidig.
    3. Lad dejen hæve et lunt sted i 2 timer.
    4. Form nu dejen til et flute og lad det hæve yderligere 20 minutter.
    5. Dekorer brødet med løg, purløg og feta.
    6. Riv hvidløg i en skål og rør det sammen med ægget. Pensl så brødet med blandingen. 
    7. Bag brødet ved 200 graders almindelig varme i ca. 20 minutter.
    Velbekomme!