Lækkert fetabrød som tilbehør til din lækre nytårsmenu eller en god aften med gæster.
Opskrift på fetabrød
Lækkert fetabrød som tilbehør til din lækre nytårsmenu eller en god aften med gæster.
Antal: brød
Fetabrød
Lækkert fetabrød som tilbehør til din lækre nytårsmenu eller en god aften med gæster.
Ingredienser
- 465 gram Hvedemel
- 50 gram Havregryn
- 2 tsk. Salt
- 3.5 deciliter Vand lunkent vand
- 30 gram Gær
- 0.5 stk. Rødløg
- 3 fed Hvidløg
- Purløg 10 strå
- 50 gram Feta
- 1 stk. Æg sammenpisket
Sådan gør du
- 1.Opløs gæret i vandet og tilsæt salt. 2. Rør melet i lidt efter lidt, tilsæt så havregryn og ælt dejen grundigt til den er smidig. 3. Lad dejen hæve et lunt sted i 2 timer. 4. Form nu dejen til et flute og lad det hæve yderligere 20 minutter. 5. Dekorer brødet med løg, purløg og feta. 6. Riv hvidløg i en skål og rør det sammen med ægget. Pensl så brødet med blandingen. 7. Bag brødet ved 200 graders almindelig varme i ca. 20 minutter. Velbekomme!