ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Fastelavnsboller på vandbakkelse

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 28. januar 2018
Nemt, hurtigt og lækkert

Vi giver dig en lækker opskrift på vandbakkelse og hvad du skal gøre for at kunne få lækre fastelavnsboller ud af dem.


Fastelavnsboller på vandbakkelse

Nemt, hurtigt og lækkert
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 7 Stk
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 80 gram Smør
  • 100 gram Hvedemel
  • 2 deciliter Vand
  • 3 Æg

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
    Bring vand og smør i kog. Når smør og vand koger, kommes melen i og det røres hurtigt sammen. Når melen slipper gryden, tages gryden af varmen.
    Lad dejen køle lidt af (hvis dejen er for varm når æggene piskes i, vil æggend og dejen ikke samle sig).
    Når dejen er kølet lidt af, piskes æggene i et af gangen (brug evt. en håndmixer).
    Når alle æg er pisket i og og dejen har samlet sig, skal den op i en sprøjtepose med en stjernetyl. Dejen skal sprøjtes ud på en bageplade med bagepapir.
    Vandbakkels
    Bag vandbakkelsen midt i en varm ovn, i 15-30 min.
    Ovnen må ikke åbnes de første 15 min., så vil vandbakkelserne falde sammen.
    Vandbakkels
    Skær dem op og fyld flødeskum og kagecremen ind i dem.
    Vandbakkelse
    De er nu klar til servering.Vandbakkelse
     

Noter

Det tyl vi brugte har vi fundet her.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.