Nemt, hurtigt og lækkert

Vi giver dig en lækker opskrift på vandbakkelse og hvad du skal gøre for at kunne få lækre fastelavnsboller ud af dem.

Ingredienser
- 80 gram Smør
- 100 gram Hvedemel
- 2 deciliter Vand
- 3 Æg
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Bring vand og smør i kog. Når smør og vand koger, kommes melen i og det røres hurtigt sammen. Når melen slipper gryden, tages gryden af varmen. Lad dejen køle lidt af (hvis dejen er for varm når æggene piskes i, vil æggend og dejen ikke samle sig). Når dejen er kølet lidt af, piskes æggene i et af gangen (brug evt. en håndmixer). Når alle æg er pisket i og og dejen har samlet sig, skal den op i en sprøjtepose med en stjernetyl. Dejen skal sprøjtes ud på en bageplade med bagepapir.
Bag vandbakkelsen midt i en varm ovn, i 15-30 min. Ovnen må ikke åbnes de første 15 min., så vil vandbakkelserne falde sammen.
Skær dem op og fyld flødeskum og kagecremen ind i dem.
De er nu klar til servering.
Noter
Det tyl vi brugte har vi fundet her.
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.