Opskrift på falafel
Falafel er en vegetarisk frikadelle, der stammer fra Palæstina.
Her er en nem og lækker opskrift, der efter en tur i frituregryden smager fantastisk.

Servings: Stk
Falafel
Ingredienser
- 400 gram Kikærter eller 800 g udblødte kikærter
- 2 Persille 2 bundter
- 2 Hvidløg fed
- 3 Æg
- 2 tsk. Salt
- 1 tsk. Chilipulver
- 4 tsk. Spidskommen
- 2 spsk. Rasp
- 2 spsk. Citronsaft
- 1 Løg
- 0.5 liter Olie Til stegning
Sådan gør du
- Læg de tørre kikærter i vand i et døgn ( eller køb dem udblødt 800 g) Hæld vandet fra kikærterne og kom dem op i en blender, sammen med de øvrige ingredienser og blendt det hele godt sammen. Form falafler med en spiseske og hånden og steg dem i den varme olie, i en dyb pande. Når falaflerne er gyldne på alle sider, tages de op og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.