Opskrift på durum flutes
Kender du det med at sidde på en italiensk restaurant og spise et lækkert brød som du dypper i olivenolie med flagesalt i? Vi elsker det og derfor giver vi dig vores opskrift på sådan et dejligt brød, bagt på durummel her.

Durum flutes
Ingredients
- 0.5 pakke Tørgær Eller 25 gram gær
- 1 spsk. Sukker
- 1 spsk. Groft salt
- 3 spsk. Olie
- 5 deciliter Vand Lunkent
- 700 gram Durum mel
Instructions
- Opløs gær, sukker og salt i en røreskål. Tilsæt olie og rør melen i lidt ad gangen indtil dejen er lind og lækker. Dejen skal være blød uden at klistre sig til fingerne. Sæt dejen til hævning i en skål smut med lidt olie under en badehætte/husholdningsfilm i 30 minutter Vend dejen ud på bordet og del dejen i to uden at slå luften ud af brødet. Form dejen til to flutes og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 minutter, under er viskestykke. Varm ovnen op til 230 grader varmluft. Lav et par snit i hver brød og bag dem i 10 minutter. Lad brødene køle af på en bagerist.