x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Durum flutes

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 8. april 2018

Kender du det med at sidde på en italiensk restaurant og spise et lækkert brød som du dypper i olivenolie med flagesalt i? Vi elsker det og derfor giver vi dig vores opskrift på sådan et dejligt brød, bagt på durummel her.


Durum flutes

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bage, Bagning, Italien
Forb. tid: 1 time 15 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 2 Stk
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 0.5 package Tørgær Eller gær
  • 1 spsk. Sukker
  • 1 spsk. Groft salt
  • 3 spsk. Olie
  • 5 deciliter Vand Lunkent
  • 700 gram Durum mel

Sådan gør du

  • Opløs gær, sukker og salt i en røreskål.
    Tilsæt olie og rør melen i lidt ad gangen indtil dejen er lind og lækker. Dejen skal være blød uden at klistre sig til fingerne.
    Sæt dejen til hævning i en skål smut med lidt olie under en badehætte/husholdningsfilm i 30 minutter
    Vend dejen ud på bordet og del dejen i to uden at slå luften ud af brødet.
    Form dejen til to flutes og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 minutter, under er viskestykke.
    Varm ovnen op til 230 grader varmluft.
    Lav et par snit i hver brød og bag dem i 10 minutter.
    Lad brødene køle af på en bagerist.
    Durumbrød

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.