
Opskrift på drømmekage med bacon
En drømmekage er helt fantastisk i sig selv og spreder altid glæde blandt børn og voksne. Egentlig er den så god i sig selv, at tilsætning af andre råvarer normalt ikke vil gøre den bedre..
Men bacon i en drømmekage gør altså et eller andet, som lige hæver drømmekagen til det ekstra niveau.
Redaktion: Se Micki Chengs klassiske udgave af en drømmekage her.

Drømmekage med bacon
Ingredienser
Kage
- 3 stk. Æg
- 3 deciliter Sukker
- 1.5 deciliter Mælk
- 50 gram Smør Baconsmør
- 220 gram Hvedemel
- 2.5 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Vaniljesukker
Fyld
- 100 gram Smør Baconsmør
- 50 gram Kokosmel
- 200 gram Bacon Bacon fra baconsmør
- 200 gram Farin
- 0.5 deciliter Mælk
Sådan gør du
- Hemmeligheden med at få opskriften til at lykkes perfekt er foruden en god bacon, at du til fyldet på drømmekagen anvender det bacon, som du har lavet baconsmør på.
- Selvfølgelig ikke baconskind, da det kræver et særdeles godt tandsæt.
- Når du laver dit baconsmør, bliver baconet også confiteret og suger tilmed lidt smør til sig, samtidig med at det afgiver baconsmag til smørret.
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Pisk æg og sukker sammen, til det er hvidt.
- Smelt 50 gram baconsmør, og bland det med mælken.
- Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker.
- Vend melblandingen og smør-/mælkeblandingen med æg- og sukkerblandingen.
- Hæld det i en bradepande på 20 x 30 centimeter, og bag det midterst i ovnen i cirka 20 minutter.
- Varm imens alle ingredienser til fyldet i en kasserolle.
- Tag kagen ud af ovnen, når den er færdigbagt.
- Skru ovnen op på 200 grader.
- Hæld fyldet på kagen, og bag det i 5 minutter.
- Tag den ud, køl af og nyd oplevelsen.