Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Drømmekage med bacon

gastrofunlogoRedaktion
   
25. januar 2019
En drømmekage er helt fantastisk i sig selv og spreder altid glæde blandt børn og voksne. Egentlig er den så god i sig selv, at tilsætning af andre råvarer normalt ikke vil gøre den bedre..

Opskrift på drømmekage med bacon

En drømmekage er helt fantastisk i sig selv og spreder altid glæde blandt børn og voksne. Egentlig er den så god i sig selv, at tilsætning af andre råvarer normalt ikke vil gøre den bedre..

Men bacon i en drømmekage gør altså et eller andet, som lige hæver drømmekagen til det ekstra niveau.


Redaktion: Se Micki Chengs klassiske udgave af en drømmekage her.


Antal: 1 kage

Drømmekage med bacon

En drømmekage er helt fantastisk i sig selv og spreder altid glæde blandt børn og voksne. Egentlig er den så god i sig selv, at tilsætning af andre råvarer normalt ikke vil gøre den bedre..
Forfatter: Gæsteindlæg
Ret: Bagning, Sødt
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter

Ingredienser

Kage

  • 3 stk. Æg
  • 3 deciliter Sukker
  • 1.5 deciliter Mælk
  • 50 gram Smør Baconsmør
  • 220 gram Hvedemel
  • 2.5 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Vaniljesukker

Fyld

  • 100 gram Smør Baconsmør
  • 50 gram Kokosmel
  • 200 gram Bacon Bacon fra baconsmør
  • 200 gram Farin
  • 0.5 deciliter Mælk

Sådan gør du

  • Hemmeligheden med at få opskriften til at lykkes perfekt er foruden en god bacon, at du til fyldet på drømmekagen anvender det bacon, som du har lavet baconsmør på.
  • Selvfølgelig ikke baconskind, da det kræver et særdeles godt tandsæt.
  • Når du laver dit baconsmør, bliver baconet også confiteret og suger tilmed lidt smør til sig, samtidig med at det afgiver baconsmag til smørret.
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Pisk æg og sukker sammen, til det er hvidt.
  • Smelt 50 gram baconsmør, og bland det med mælken.
  • Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker.
  • Vend melblandingen og smør-/mælkeblandingen med æg- og sukkerblandingen.
  • Hæld det i en bradepande på 20 x 30 centimeter, og bag det midterst i ovnen i cirka 20 minutter.
  • Varm imens alle ingredienser til fyldet i en kasserolle.
  • Tag kagen ud af ovnen, når den er færdigbagt.
  • Skru ovnen op på 200 grader.
  • Hæld fyldet på kagen, og bag det i 5 minutter.
  • Tag den ud, køl af og nyd oplevelsen.

Noter

Redaktion: Prøv også denne klassiske opskrift på drømmekage.