Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Dessert med skyr, bær og chokolade

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

6. marts 2019

Opskrift på dessert med skyr, bær og chokolade

Dejlig dessert med en kombination af skyr, bær, citronsirup og mørk chokolade. Retten er super enkel og kan varieres i utallige udgaver afhængig af hvad man har i køleskabet selv.

Skyr er et islandsk surmælks produkt med højt protein indhold og lavt fedt indhold. …jeg kunne også have brugt fx græsk yoghurt her til opskriften.

Det kan bruges som morgenmad, eftermiddagsmad og her til aften…vores dessert!


Antal: 2 Portioner

Dessert med skyr, bær og chokolade

Forfatter: Anne Mette Autzen
Forb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • Skyr Neutral
  • Blåbær
  • Hindbær
  • Mørk chokolade
  • Sirup Gerne en citronsirup

Sådan gør du

  • Jeg brugte denne hjemmelavede citronsirup til min dessert.
    Skold dine blåbær og hindbær hurtigt og tør dem godt af. Så får du slået bakterier ihjel.
    Hæld skyr (eller græsk yoghurt) i 2 skåle/glas og lad det fylde 2/3 af den.
    Kom 1-2 spsk. citronsirup på, afhængig af hvor sødt/syrligt du ønsker det.
    Pynt med bær og hakket, mørk chokolade.
    Velbekomme.
    Dessert med skyr, bær og chokolade