x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Dadelkugler med chokolade og abrikos

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 31. marts 2020

Det her er sunde og næringsrige kugler af dadler, abrikos og mørk chokolade. De tagersmager syndigt, men er det slet ikke!

Dadelkugler med chokolade og abrikos

Jeg havde lige lyst til at forkæle mine naboer lidt, og jeg har en nabo, der hverken kan tåle gluten eller laktose. Så det var jo noget, der lige skulle tages højde for. Dadler og chokolade er en ret smart måde at lave søde snacks og desserter uden mel og mælkeprodukter, og derfor har jeg gået og tænkt i, hvordan jeg kan kombinere dadler og chokolade på en ny spændende måde. Her blev løsningen så: Sammen med tørrede abrikoser!

Dadelkugler med chokolade og abrikos

 

Dadelkugler med chokolade og abrikos opskrift


Dadelkugler med chokolade og abrikos

No ratings yet
Udskriv Pin
Antal: 20 stk.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

Dadelkugler

  • 250 gram Dadler
  • 200 gram Abrikoser
  • 50 gram Mørk chokolade 80%

Overtræk

  • Chokolade efter smag, fx mørk

Sådan gør du

Dadelkugler

    1. Blend chokolade, dadler og abrikoser til en grov masse. Jeg brugte en minihakker til det.
    2. Med våde fingre trilles kugler af massen.
     

Overtræk

    1. Smelt chokoladen, eksempelvis i mikroen.
    2. Overtræk dadelkuglerne med den smeltede chokolade.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.