x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Cookies med peanutbutter og chokolade

FADLSFORLAG | 7. marts 2019

Cookies kan godt drille lidt, når man ikke bruger hvedemel og smør, men disse lykkes og smager chokolækkert.

De fungerer ret genialt som et lille luksusmellemmåltid – eller til at tilfredsstille den søde tand.

Der er bare noget ved at lave sin mad selv og vide præcis, hvad den indeholder. 

Vi har opskriften fra bogen: “Sund med chokolade”.


Cookies med peanutbutter og chokolade

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Chokolade, cookies, Hygge, Snack, Sødt
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 12 stk.
Forfatter: fadlsforlag

Ingredienser

  • 1 deciliter Mel Speltmel, glutenfrit boghvedemel, glutenfrit rismel – eller en blanding
  • 1 deciliter Havregryn Grovvalsede
  • 1.5 deciliter Kokossukker
  • 1 tsk. Vaniljepulver
  • 1 pinch Salt
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 100 gram Mørk chokolade 70 %, hakket
  • 3 spsk. Peanutbutter
  • 3 spsk. Kokosolie
  • 1 stk. Æg

Sådan gør du

  • Alle de tørre ingredienser blandes grundigt i en skål.
    Peanutbutter og kokosolie smeltes i en kasserolle.
    Det hældes op i skålen til de tørre ingredienser, og ægget tilsættes.
    Form kugler, og sæt dem på en bageplade.
    Giv dem et let tryk med tommelfingeren.
    Bag dem i cirka 15 minutter i ovn ved 175 grader, varmluft.

Om forfatteren




Vi har opskriften fra bogen: "Sund med chokolade"


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_deregister_scripts' not found or invalid function name in /home/gastrof1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287