
Opskrift på coleslaw
Coleslaw – denne amerikanske specialitet med gulerødder og kål, er typisk ret undervurderet og denne “salat” findes som regel kun frem når der laves Pulled Pork Burger.
Det er synd, for coleslaw kan så meget mere og er også god som lækkert tilbehør til en grill-aften.

Coleslaw
Ingredienser
- 150 gram Spidskål Kan erstattes af hvidkål
- 150 gram Gulerødder
- 2 spsk. Miracle Whip eller hjemmerørt mayonnaise
- 2 spsk. Creme Fraiche
- 1 tsk. Dijonsennep
- 1 tsk. Citronsaft
- 1 tsk. Hvidvin
- 0.5 tsk. Æbleeddike
- 1 knivspids Sukker
- Krydderier Salt og peber
Sådan gør du
- Start med skrælle dine gulerødder og riv dem på den grove side af et rivejern.
- Dræn dem for så meget væske du kan - enten ved hjælp af at presse dem med hænderne eller bruge en stofble/osteklæde.
- Finsnit kålen og tilsæt dem sammen med gulerødderne i en stor skål.
- Rør alle de andre ingredienser sammen i en lille skål og smag den til med evt. ekstra salt, citronsaft eller eddike. Den må meget gerne være ret syrlig, da den skal spille imod f.eks. Pulled Pork. Når du er tilfreds med smagen, så skal den blandes sammen med gulerødderne og kålen.
- Lad den gerne stå at trække lidt - gerne 30-60 minutter inden serveringen.