Opskrift på chokolademuffins med hvid chokolade ganache og blomster
Vores lækre chokolademuffins er både sprængfyldt af lækker chokoladesmag og saltet i kagen giver lige det sidste til at give den gode smag.
Kagen er bagt en smule kortere tid end de fleste vil gøre, det giver en mere chewy og bedre kage.
Vores muffins er pyntet med en hvid chokolade ganache og spiselige blomster.

Chokolademuffins med hvid chokolade ganache og blomster
Ingredients
- 1 deciliter Piskefløde
- 100 gram Hvid chokolade
- 250 gram Smør
- 250 gram Sukker
- 2 gram Havsalt
- 4 stk. Æg
- 50 gram Kakao
- 150 gram Hvedemel
- 150 gram Chokolade
- 30 stk. Stedmoderblomster
Instructions
Hvid chokolade ganache
Varm fløden op i en gryde. Imens fløden varmes op, hakkes chokoladen i mindre stykker. Kom den hakkede chokolade og i den skål og hæld den varme fløde over chokoladen. Lad det hele stå 1 minut, her efter røres chokoladen ud i fløden. Dæk den varme fløde/chokolade med husholdningsfilm (filmen skal helt ned til toppen af massen, så der ikke dannes kondens under husholdningsfilmen) og sæt den på køl natten over. Tag fløde/chokoladen ud og fjern husholdningsfilmen. Skrab chokoladen der sidder på filmen af og kom den op i skålen og pisk ganachen let og luftig.Chokolade muffins
Smelt chokolade og smør i en gryde og rør det til en homogenmasse. Lad chokoladen køle lidt af. Imens chokoladen køler, piskes sukker og æg luftige og lette. Sigt mel og kakao pulver ned i æggemassen, sammen med salt. Vend det forsigtigt sammen til en ensartet masse. Vend forsigtigt den afkølede chokolade/smør ned i æggemassen. Fordel chokoladekagen i 12 muffinsforme og bag kagerne midt i en forvarmet ovn ved 170 grader alm. ovn i 25-30 min. Lad kagerne afkøle på en bagerist.Servering
Tag chokolademuffins ud af papiret og kom chokoladeganachen i en sprøjtepose. Brug et tyl efter egen smag. Pynt dine muffins med ganachen i et mønster efter egen fantasi og pynt med spiselige blomster og server straks. Vi har brugt stedmoderblomster.