Lynhurtig chokoladekage

Opskrift på chokoladekage (mikroovn+sifon)
30 sekunder er alt hvad der skal bruges til at bage denne enkle chokoladekage

Servings: Portioner
Chokoladekage (Mikroovn+sifon)
Lynhurtig chokoladekage
Ingredients
- 4 stk. Æg Gerne store
- 6 spsk. Sukker
- 3 spsk. Hvedemel
- 110 gram Chokolade Mørk, gerne en høj kakaoprocent
Instructions
- Smelt chokoladen over et vandbad og tilføj æg og mel derefter. Put det i din sifon flaske og giv det et skud med 1 patron. Det gør dejen let og luftigt. Resultatet minder om en smeltet chokolade kage. Blandingen sprøjtes direkte ned i en smurt skål eller papkop, og fyldes det ikke mere end to tredjedele fuld.
Derefter bages det i mikroovnen i 30 til 60 sekunder.
Lad dem trække i et par minutter før servering.