x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Chiagrød med kokosmælk

THOMAS TRANEGAARD NIELSEN | 22. april 2018
Serveret med hjemmelavet, honningristet müsli, bær og havtorn sauce med vanilje

Denne sunde og mættende chiagrød er et godt alternativ til havregrøden.

Det kan bruges som et nemt mellemmåltid og grøden er fuld af protein.

Ingredienserne blandes sammen om aftenen og er klar til morgenmaden næste dag.


Chiagrød med kokosmælk

Serveret med hjemmelavet, honningristet müsli, bær og havtorn sauce med vanilje
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 7 timer 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Thomas Tranegaard Nielsen

Ingredienser

  • 2 deciliter Kokosmælk
  • 2 spsk. Chiafrø
  • 0.5 tsk. Vaniljesukker
  • 4 spsk. Granola
  • 10 stk. Blåbær
  • 2 spsk. Havtornssauce

Sådan gør du

  • Chiagrød

    Ryst kokosmælken og kom den i en skål.
    Tilsæt chiafrø og vaniljesukker og rør det godt sammen og stil det på køl indtil næste morgen. eller røres helt jævn i konsistensen, og kommes i en skål.
    Tilsæt to spiseskefulde chiafrø og lidt vaniljesukker. Her er der anvendt cirka en halv teske vaniljesukker.
    Rør det godt sammen, og stil på køl til næste morgen.
    Tag skålen ud af køleskabet og rør grøden jævn.
    Anret den i 2 glas.
    Drys 2 spsk. honningristet müsli (granola) 5 skoldede blåbær og 1 spsk. havtornsauce henover hvert glas og retten er klar til servering.
    Chiagrød

    Chiagrød

     

Noter



Om forfatteren


Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært på GastroFun Premium og en del af redaktionen her på siden, og så er han med i MasterChef 21.