Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Bruschetta

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

29. april 2020

Opskrift på bruschetta

Her får du vores udgave af de lækre, italienske bruschetta, som er små stykker brød gratineret med tomat og ost. 


Antal: 4 personer

Bruschetta

Forfatter: Per Asmussen
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • Brød eller andet lyst brød, gerne daggammelt
  • tomatsauce færdigkøbt eller hjemmelavet
  • Mozzarella revet
  • 1 fed Hvidløg

Sådan gør du

  • Brødet skæres i tynde skiver og gnides med et overskåret hvidløgsfed.
    Tomatsaucen smøres på brødet i et tyndt lag og osten drysses over.
    Læg brødskiverne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 15 minutter eller til osten er smeltet og gylden. 
    Server straks!