ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Bruschetta

PER ASMUSSEN | 29. april 2020

Her får du vores udgave af de lækre, italienske bruschetta, som er små stykker brød gratineret med tomat og ost. 


Bruschetta

2 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • Brød eller andet lyst brød, gerne daggammelt
  • tomatsauce færdigkøbt eller hjemmelavet
  • Mozzarella revet
  • 1 clove Hvidløg

Sådan gør du

  • Brødet skæres i tynde skiver og gnides med et overskåret hvidløgsfed.
    Tomatsaucen smøres på brødet i et tyndt lag og osten drysses over.
    Læg brødskiverne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 15 minutter eller til osten er smeltet og gylden. 
    Server straks!

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.