x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Brownies med chokoladeganache og bær

HENRIETTE KRISTIANSEN | 1. august 2019

Dejlig og lækker kage af brownies med chokoladeganache og bær.

Min tidligere kollega skal giftes i dag… (Tillykke! ?) og jeg har fået lov at lave lidt kager til festen… ?

Her er et par af dem… ?? Brownies med chokoganache og masser af bær.

Håber de smager ?


Brownies med chokoladeganache og bær

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 1 kage
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Brownie (6-8 pers)

  • 120 gram Mørk chokolade
  • 60 gram Smør
  • 2 stk. Æg
  • 180 gram Sukker
  • 30 gram Hvedemel
  • 10 gram Kakao pulver
  • 1 pinch Salt

Chokoladeganache

  • 200 gram Mørk chokolade
  • 2 deciliter Fløde
  • Bær Efter eget valg. Til pytning af kagen.

Sådan gør du

Brownie

  • Opvarm forsigtigt smør og chokolade i en gryde til det smelter, rør undervejs.
    Pisk æg og sukker let sammen, og vend chokoladeblandingen i.
    Rør mel, kakao og salt i.
    Hæld dejen i en firkantet form (ca. 16 x 16 cm) beklædt med bagepapir.
    Bag brownien i ca. 25 min ved 175 grader.
    Kagen kan virke lidt blød i midten, men det skal den være ?
    Lad den køle af inden ganachen puttes på.
     

Ganache

  • Opvarm fløden forsigtigt i gryde, hak chokoladen og hæld i.
    Rør sammen til fin, glat masse.
    Lad afkøle til stuetemperatur og put på kagen.
    Pynt med bær ? 
    Brownies med chokoladeganache og bær

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.