
Opskrift på bramble med asti
En super smuk og på én gang sød og frisk cocktail; den klassiske Bramble som laves med gin, brombær og citronsaft og i denne udgave også med lidt asti.. suuuper læskende og lækker.
Den helt lyse drink overhældes ved serveringen med lidt brombærsirup og den røde sirup danner smukke mønstre når den blander sig med væsken og den knuste is. Bagefter ligger den røde brombærsirup som et smukt rød lag i drinken. Flot og helt enkelt at lave.
Og så smager den ganske fremragende.
Du skal bruge sukkersirup og brombærsirup i denne cocktail. Begge dele kan købes færdigt eller du kan lave dem selv af ganske få ingredienser.
Jeg lægger opskrifter på begge med her, hvis I selv vil kaste jer ud i sirups-making

Bramble med asti
Grej
Ingredienser
- 2 centiliter Limesaft
- 4 centiliter Gin
- 1 centiliter Sukkersirup
- 4 centiliter Asti
- 2 centiliter Sirup brombær
- Isterninger knust
Sukkersirup (sugar cane)
- 200 gram Sukker
- 2 deciliter Vand
Brombærsirup (creme de mure)
- 250 gram Brombær frosne
- 125 gram Sukker
- 1 deciliter Vand
Sådan gør du
Bramble Asti
- Hæld gin, lime, sukkersirup og asti i et glas med isterninger, rør rundt.
- Hæld forsigtigt brombærsirup i glasset og pynt med et par bær og et mynteblad – servér
Sukkersirup
- Bring sukker og vand i kog og lad simre ca. 5 min, til det tykner let.
- Hæld på en ren, skoldet flaske. Det tykner lidt, når det køler – så er det klar til brug.
Brombærsirup
- Bring ingredienserne i kog og lad simre 15 min.
- Pres massen gennem en si, så kerner sorteres fra og put så lagen tilbage i gryden, hvor den koges yderligere 10 min.
- Hæld på en ren, skoldet flaske. Tykner lidt, når det køler – så er det klar til brug.
Noter
