
Opskrift på bløde og stegte løg
Løg er en fantastisk råvare der er en central del af vores alles køkkener.
Jeg elsker at lege i køkkenet og eksperimentere med nye måder at tilberede mine råvarer på. Her har jeg testet at tilberede almindelig (zittauer) løg, rødløg og skalotteløg.
Ideen var at skrælle dem og halvere dem og så stege dem på middel varme for at få løgene gjort bløde og få sødmen frem.


Bløde og stegte løg
Ingredienser
- 1 stk. Løg Brug 2 hvis de er små. Kan erstattes af skalotteløg eller rødløg
Sådan gør du
- Flæk løget på den lange led. Fjern skrællen, men lad enderne forblive på, så de er nemme at holde sammen på.Tænd en pande på middel varme (7 ud af 14 på mit komfur).Pensl indersiden af løgene med balsamico. Hvis du har mange løg, så kan du hælde balsamico i en skål og dyppe løgene i den i stedet for.Lad dem stege indtil de er bløde i toppen. Jeg gav mine cirka 15 minutter. Hvis du vil, så kan du sagtens tilsætte en 1-2 spsk. rødvin 2 minutter før de er færdige. Server straks.