Opskrift på black magic kage
Weekends are for cakes.
Denne Black Magic chokoladekage er en ren chokoladedrøm! Svampede bunde, blød mousse og intens chokoladesmag suppleret med friske søde bær… mums.
Den er simpel at lave og et hit hver gang. Så.. bare sæt igang.
Kagen kan bages i 20-22 cm bageform (Ø20-22cm).
Hvis du ikke har mod på at lave en chokolademousse selv, så brug blot breve fra f.eks. Dr. Oetker.
Black magic kage
Ingredienser
Bunde
- 4.5 deciliter Hvedemel
- 4 deciliter Sukker
- 2 deciliter Kakao pulver
- 2 tsk. Natron
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Salt
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 2 stk. Æg
- 2.5 deciliter Kaffe Færdiglavet
- 2.5 deciliter Mælk
- 1 deciliter Olie Smagsneutral
Chokolademousse
- 5 deciliter Piskefløde
- 2 deciliter Sukker
- 2 deciliter Kakao pulver
- 1 tsk. Vaniljesukker
Sådan gør du
Lagkagebund
- Tænd oven på 175 grader alm. ovn.
- Bland først alle de tørre ingredienser sammen.
- Tilsæt derefter resten af ingredienserne.
- Pisk dejen godt.
- Fordel dejen i 3 springforme beklædt med bagepapir.
- Alternativt kan du putte det hele i én form og så skære bundene ud bagefter, når kagen er afkølet.
- Bag kagen i midten af ovnen i ca. 40-50 minutter.
- Afkøl kagen på en rist.
Chokolademousse
- Nu skal moussen laves.
- Put alle ingredienser i en skål og pisk sammen til en tyk, luftig og cremet mousse.
Samling af kagen
- Put mousse på nederste bund, læg en bund ovenpå, put mousse på den og afslut med den sidste bund. Fordel mousse, bær og chokolade øverst. Enjoy!