x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Black magic kage

Henriette Kristiansen | 3. marts 2019

Weekends are for cakes… ?

Denne Black Magic chokoladekage er en ren chokoladedrøm! Svampede bunde, blød mousse og intens chokoladesmag suppleret med friske søde bær… mums ?

Den er simpel at lave og et hit hver gang. Så.. bare sæt igang ?

Kagen kan bages i 20-22 cm bageform (Ø20-22cm).

Hvis du ikke har mod på at lave en chokolademousse selv, så brug blot breve fra f.eks. Dr. Oetker.

Black magic kage

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Chokolade, Hygge, Kage, Sødt
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 1 time
Antal: 1 kage
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Bunde

  • 4.5 deciliter Hvedemel
  • 4 deciliter Sukker
  • 2 deciliter Kakao pulver
  • 2 tsk. Natron
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 2 stk. Æg
  • 2.5 deciliter Kaffe Færdiglavet
  • 2.5 deciliter Mælk
  • 1 deciliter Olie Smagsneutral

Chokolademousse

  • 5 deciliter Piskefløde
  • 2 deciliter Sukker
  • 2 deciliter Kakao pulver
  • 1 tsk. Vaniljesukker

Sådan gør du

Lagkagebund

  • Tænd oven på 175 grader alm. ovn.
    Bland først alle de tørre ingredienser sammen.
    Tilsæt derefter resten af ingredienserne.
    Pisk dejen godt. 
    Fordel dejen i 3 springforme beklædt med bagepapir.
    Alternativt kan du putte det hele i én form og så skære bundene ud bagefter, når kagen er afkølet.
    Bag kagen i midten af ovnen i ca. 40-50 minutter.
    Afkøl kagen på en rist.
     

Chokolademousse

  • Nu skal moussen laves.
    Put alle ingredienser i en skål og pisk sammen til en tyk, luftig og cremet mousse. 
     

Samling af kagen

  • Put mousse på nederste bund, læg en bund ovenpå, put mousse på den og afslut med den sidste bund. Fordel mousse, bær og chokolade øverst. Enjoy! ?

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.