x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Beer Batter

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 24. april 2018
Beignet dej - perfekt til Fish 'n' chips

Når man frituresteger fisk og grønsager, så er det med ønsket om at få den mest sprøde dej udenom ens råvare.

Vores beer batter/beignet dej er perfekt til f.eks. Fish ‘n’ chips.


Beer Batter

Beignet dej - perfekt til Fish 'n' chips
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: friture
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 250 gram Hvedemel
  • 5 gram Groft salt
  • 2 spsk. Smør Smeltet
  • 2 deciliter Vand Lunkent
  • 1.5 deciliter Øl
  • 1 spsk. Vodka
  • 2 æggehvider

Sådan gør du

  • Kom mel og salt i en skål og rør det sammen.
    Smelt smørret i f.eks. mikroovnen.
    Kom øl, vand, vodka og smeltet smør op i skålen til mel og salt. Rør det godt igennem til der ikke er flere klumper i dejen.
    Sæt dejen på køl i minimum 1 times tid, inden dejen skal bruges.
    Beer batter
    Pisk æggehviderne stive og vend de stivpiskede æggehvider i dejen lige inden den skal bruges.
    Dejen er nu klar til brug.
    Beer batter

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.