Lækre grillspyd med barbecue marinerede svinemørbrad, der er tilberedt i forvejen med sous vide teknikken.

Opskrift på bbq marineret svinemørbrad sous vide
Lækre grillspyd med barbecue marinerede svinemørbrad, der er tilberedt i forvejen med sous vide teknikken.

Antal: Portioner
BBQ marineret Svinemørbrad Sous Vide
Lækre grillspyd med barbecue marinerede svinemørbrad, der er tilberedt i forvejen med sous vide teknikken.
Ingredienser
- 1 stk. Svinemørbrad
- 3 spsk. Barbecue marinade
- Krydderier Salt og peber
Sådan gør du
- Puds svinemørbraden for sener og hinder.
- Smør kødet ind i marinaden og krydr med salt og peber.
- Vakuumpak (eller brug en ziplock pose som vi har gjort) og tilbered kødet i 1,5 time i sous vide/vandbad.
- Tag kødet ud af posen og tør det godt af, enten med et viskestykke eller køkkenrulle.
- Skær kødet i skiver a' 1,5 cm tykkelse og sæt dem på et spyd.
- Giv dem stegeskorpe lynhurtigt, enten på grillen eller panden i 20-30 sekunder på hver side og server straks.
- Lyngrillet på spyd.