Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

BBQ marineret Svinemørbrad Sous Vide

Mette

Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?

28. april 2018
Lækre grillspyd med barbecue marinerede svinemørbrad, der er tilberedt i forvejen med sous vide teknikken.

Opskrift på bbq marineret svinemørbrad sous vide

Lækre grillspyd med barbecue marinerede svinemørbrad, der er tilberedt i forvejen med sous vide teknikken.


Antal: 4 Portioner

BBQ marineret Svinemørbrad Sous Vide

Lækre grillspyd med barbecue marinerede svinemørbrad, der er tilberedt i forvejen med sous vide teknikken.
Forfatter: Mette
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 1 time 35 minutter

Ingredienser

  • 1 stk. Svinemørbrad
  • 3 spsk. Barbecue marinade
  • Krydderier Salt og peber

Sådan gør du

  • Puds svinemørbraden for sener og hinder.
  • Smør kødet ind i marinaden og krydr med salt og peber.
  • Vakuumpak (eller brug en ziplock pose som vi har gjort) og tilbered kødet i 1,5 time i sous vide/vandbad.
  • Tag kødet ud af posen og tør det godt af, enten med et viskestykke eller køkkenrulle.
  • Skær kødet i skiver a' 1,5 cm tykkelse og sæt dem på et spyd.
  • Giv dem stegeskorpe lynhurtigt, enten på grillen eller panden i 20-30 sekunder på hver side og server straks.
  • Lyngrillet på spyd.