
Opskrift på basilikumolie – ufiltreret
Ofte ser man ægte italiensk pizza pyntet med basilikum eller ligende urter. Man ser også ofte på finere restauranter at lækre supper er pyntet med en grøn olie. Men hvordan laver man dem? – se med her!
Denne olie valgte jeg ikke at filtrerer, hvis jeg gjorde, ville det blive en hel transparant grøn olie med en masse smag. Jeg skulle bruge den på pizza, så måtte den gerne være lidt grov, og have det hele med. Se hvirdan i videoen herunder:

Basilikumolie - ufiltreret
Ingredienser
- 2 bundt Basilikumblade frisk
- 2 deciliter Olivenolie en god kvalitet løfter retten meget
- 2 knivspids Flagesalt
- 3 fed Hvidløg
Sådan gør du
- Jeg plukkede alle bladene af og skyllede dem. Bladene fik selskab af olien og de nu grofthakkede hvidløgsfed samt lidt salt.
- Det hele blendede jeg i minimum 5 minutter på fuld fart. Stop evt. undervejs og skrab kanterne ned.
- Nu er olien færdig og kan bruges til en anretning. Brug olien til pizza, crutoner, supper, baguettes osv.
Noter
Min vakuumpakker: https://goo.gl/3HGPCh
Min Sous Vide-stav: https://goo.gl/27rRV5
Lidt om kanalen: https://youtu.be/P4i3BS3FzFY Apps jeg bruger på min telefon:
Foto: Standard kamera-app
Video: Filmic / Standard video-app
Videoleap - Videoredigering
Snapseed - Fotoredigereing
Canva - Thumpnails PicsArt -
Foto-lag Exacto - Frilægning af billeder
Dropbox - Download/lagring af musik
Youtube-studio - Kanaloverblik
TubeBuddy - Kanaloptimering Tak fordi du kiggede med Mvh. Søren Pontoppidan Kubo, Food N' Fun #madeoniphone