
Opskrift på bagt grød med peanutbutter, banan og chokolade
Bagt grød – en herlig efterårsmorgenmad.
Lun, lækker, krydret og smagfuld.
Her får du en udgave med peanutbutter, banan og chokolade – et match made in heaven i denne virkelig lækre (!) bagte grød….
Rør den sammen på 5 minutter og lad den klare sig selv i ovnen derefter. Du får en grød a la kage, som smager helt fantastisk, men uden at være syndig. Server den med skyr og top med sirup og nødder.. mums altså…!
Spis den som morgenmad, som mellemmåltid eller måske til eftermiddagskaffen… uanset hvad, er der kræs for mave og smagsløg.

Bagt grød med peanutbutter, banan og chokolade
Ingredienser
Bagt grød
- 1 stk. Moden Banan
- 1 stk. Æg
- 2.5 deciliter Havregryn
- 0.5 deciliter Mælk
- 1 spsk. Peanutbutter
- 25 gram Chokolade hakket
- 1 spsk. Rugmel
- 1 tsk. Kanel
- 1 tsk. Kardemomme
- 1 tsk. Bagepulver
Topping
- 1 stk. Banan
- Chokolade hakket
- Valnødder
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rør alle ingredienser til grøden godt sammen og hæld massen i et lille ovnfast fad beklædt med bagepapir.
- Flæk den sidste banan og læg ovenpå
- Drys med hakket chokolade og valnødder.
- Bag cirka 25 minutter, til grøden er gylden.
- Server og nyd!