
Opskrift på baccalà mantecato
Lækker og velsmagende forret med klipfisk, brød og tomater.
Efteråret og de mørke aftener byder på flere timer indendørs, så dette giver jo masser af tid til leg i køkkenet.
Man kan blandt andet lege med klipfisk, som jeg har gjort her.

Baccalà mantecato
Ingredienser
- 200 gram Klipfisk opblødt
- 1 stk. Kartoffel stor og kogt
- 1.5 deciliter Mælk varm
- 0.5 deciliter Olivenolie
- 0.5 fed Hvidløg
- 5 stk. Peberkorn
- Peber fra kværn
Tilbehør
- Balsamico
- Brød
- Tomater både
Sådan gør du
- Kog fisken i ca 25 min med hvidløg og peberkorn.
- Pil herefter fisken fra hinanden og put det i foodprocessoren sammen med det halve fed hvidløg og den kogte kartoffel.
- Blend det imens du hælder den varme mælk og olie i.
- Blend til den er cremet.
- Smag til med peber.
- Anret med lidt balsamico hældt ud over.
- Server med sprødt brød og tomatbåde der er blevet bagt i 20 minutter i ovnen på 150 C.