x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Baccalà mantecato

THEIS ASTOW | 8. januar 2020

Lækker og velsmagende forret med klipfisk, brød og tomater.

Efteråret og de mørke aftener byder på flere timer indendørs, så dette giver jo masser af tid til leg i køkkenet.

Man kan blandt andet lege med klipfisk, som jeg har gjort her.


Baccalà mantecato

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Theis Astow

Ingredienser

  • 200 gram Klipfisk opblødt
  • 1 stk. Kartoffel stor og kogt
  • 1.5 deciliter Mælk varm
  • 0.5 deciliter Olivenolie
  • 0.5 clove Hvidløg
  • 5 stk. Peberkorn
  • Peber fra kværn

Tilbehør

  • Balsamico
  • Brød
  • Tomater både

Sådan gør du

  • Kog fisken i ca 25 min med hvidløg og peberkorn.
    Pil herefter fisken fra hinanden og put det i foodprocessoren sammen med det halve fed hvidløg og den kogte kartoffel.
    Blend det imens du hælder den varme mælk og olie i.
    Blend til den er cremet.
    Smag til med peber.
    Anret med lidt balsamico hældt ud over.
    Server med sprødt brød og tomatbåde der er blevet bagt i 20 minutter i ovnen på 150 C.

Om forfatteren


Theis er en glad amatørkok, som bruger så meget tid som muligt i køkkenet. Theis er glad for det enkle køkken, hvor få råvarer bliver omdannet til god mad.

Følg mig på Instagram her.