
Opskrift på avocadosalat
En lækker salat, der på én gang er både frisk og fyldig.
Avocado og feta gør salaten cremet og rundt i smagen, mens citronsaften i dressingen sørger for syre og friskhed.
Salaten er god som tilbehør til både kød, fisk og fjerkræ, men den vil også egne sig rigtig godt som fyld i pita- eller fladbrød.

Avocadosalat
Ingredienser
- 2 stk. Avocado
- 2 stk. Forårsløg
- 0.5 stk. Agurk
- 2 deciliter Ærter
- 125 gram Feta i tern, gerne med krydderurter
- 2 spsk. Olivenolie
- 1.5 spsk. Citronsaft
- 1 tsk. Pesto grøn
- Krydderier salt og peber
Sådan gør du
- Halver avocadoerne og fjern stenene.
- Fjern skrællen og skær avocadokødet i tynde skiver.
- Halver agurken, fjern kernerne med en teske og skær ligeledes agurken i skiver.
- Forårsløgene skæres i tynde skiver på skrå.
- Anret grøntsagerne på et fad eller i en skål og tilsæt salatosten.
- Pisk olivenolie, citronsaft og pesto sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber.
- Hæld dressingen over salaten lige før servering.