Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Avocadosalat

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

20. september 2018
En lækker salat, der på én gang er både frisk og fyldig. Avocado og feta gør salaten cremet og rundt i smagen, mens citronsaften i dressingen sørger for syre og friskhed.

Opskrift på avocadosalat

En lækker salat, der på én gang er både frisk og fyldig.

Avocado og feta gør salaten cremet og rundt i smagen, mens citronsaften i dressingen sørger for syre og friskhed.

Salaten er god som tilbehør til både kød, fisk og fjerkræ, men den vil også egne sig rigtig godt som fyld i pita- eller fladbrød.


Antal: 4 personer

Avocadosalat

En lækker salat, der på én gang er både frisk og fyldig. Avocado og feta gør salaten cremet og rundt i smagen, mens citronsaften i dressingen sørger for syre og friskhed.
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Frokost, Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. Avocado
  • 2 stk. Forårsløg
  • 0.5 stk. Agurk
  • 2 deciliter Ærter
  • 125 gram Feta i tern, gerne med krydderurter
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1.5 spsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Pesto grøn
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Halver avocadoerne og fjern stenene.
  • Fjern skrællen og skær avocadokødet i tynde skiver.
  • Halver agurken, fjern kernerne med en teske og skær ligeledes agurken i skiver.
  • Forårsløgene skæres i tynde skiver på skrå.
  • Anret grøntsagerne på et fad eller i en skål og tilsæt salatosten.
  • Pisk olivenolie, citronsaft og pesto sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber.
  • Hæld dressingen over salaten lige før servering.

Noter