Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Artiskok/spinatsnurrer

Ronnie PetersenRonnie
  

Jeg interesserer mig for nye og gamle madlavningsteknikker og modning af kød. Jeg er en meget passioneret burgerentusiast og værdsætter virkelig en vellavet burger.

4. november 2022
Lækre og enkle snurrer som kan laves på en halv time hvis man har forberedt dejen på forhånd. Perfekte til buffet eller sammenskudsgilde.
Hjemme kalder vi dem også frøsnappere for voksne.

Opskrift på artiskok/spinatsnurrer

Lækre og enkle snurrer som kan laves på en halv time hvis man har forberedt dejen på forhånd. Perfekte til buffet eller sammenskudsgilde.

Hjemme kalder vi dem også frøsnappere for voksne.


Antal: 4 personer

Snurrer med artiskok og spinat

Lækre og enkle snurrer som kan laves på en halv time hvis man har forberedt dejen på forhånd. Perfekte til buffet eller sammenskudsgilde.
Hjemme kalder vi dem også frøsnappere for voksne.
Forfatter: Ronnie
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Keyword: Snack
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 300 gram Tærtedej Pizzadej eller sågar butterdej kan også bruges.
  • 1 glas Artiskokhjerter (ca. 100 gram)
  • 100 gram Bacon Alternativt røgt ribbensteg, porchetta eller lign.
  • 100 gram Spinatblade Friske eller optøede
  • 1 stk Skalotteløg
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 stk Friskost Evt. med krydderier
  • 50 gram Sesamfrø Evt. andre frø til topping

Sådan gør du

  • Rul dejen ud til en cirkel i en passende størrelse og lad den hvile på bagepapir mens fyldet forberedes.
  • Skær bacon i små tern og steg dem på panden til de begynder at blive sprøde.
  • Skyl spinatblandende og læg dem i bunden af foodprocessoren. Hæld bacontern ovenpå godt fordelt. Hæld det restende baconfedt fra panden.
  • Skær løget i små stykker og læg dem på panden på eftervarmen.
  • Skær artiskok i små stykker og læg dem i foodprocessoren sammen med det pressede hvidløg og løgene.
  • Bland det hele godt med foodprocessoren. Husk at skrabe ned fra siden så det hele bliver hakket jævnt.
  • Smør dejen med friskost og fordel blandingen fra foodprocessoren ud over dejen.
  • Brug en kniv eller en pizzaskærer til at skære cirklen ud i 8 eller 16 skiver som en pizza. Hver skive løftes og snurres et par gange.
    Snurrer
  • Bages ved 200 grader i ca. 10 minutter eller indtil de får farve.