
Opskrift på appelsinkage
Appelsinskærekage…saftig og smuk solgul appelsinkage, perfekt til en kop hyggelig eftermiddags te.
Kagen er fugtig og svampet og kan holde sig i flere dage…hvis altså…den ikke når at blive spist.

Appelsinkage
Ingredients
- 120 gram Smør blødt
- 3 stk. Æg
- 170 gram Sukker
- 2 tsk. Vaniljesukker
- 180 gram Mel
- 1 tsk. Bagepulver
- 0.75 deciliter Mælk
- Appelsinsaft fra 1/2 appelsin
- Appelsinskal fra 1 appelsin
Glasur
- Flormelis
- Appelsinsaft
Instructions
Pisk sukker – smør – vanilje og et æg af gange sammen i en skål.
Tilsæt mel – bagepulver og mælk.
Til sidst revet appelsinskal og saft.
Hæld dejen i din rugbrøds form og bag i cirka 35-45 minutter ved 175° varmluft.
Glasur
- Flormelis og appelsinsaft røres til en tyk glasur og kommes på den afkølede kage.